Fly & Drive i Italien

Fly & Drive i Italien är för dig som önskar friheten att i eget tempo uppleva Italiens betagande landskap och unika sevärdheter. Vill du gärna uppleva det äkta Italien och den italienska livsstilen, är Fly & Drive konceptet dessutom en möjlighet att svänga av från de stora vägarna och uppsöka egna äventyr. Boka en Fly & Drive i Italien med Escapeaway idag!

Fly & Drive i Italien är framför allt populärt bland familjer, då det nästan ger oändliga möjligheter för att sätta ihop en semester med spännande utflykter och aktiviteter, som passar alla familjemedlemmar. Den ena dagen kan du till exempel köra till en härlig badstrand och slappa, för att dagen därpå åka upp i bergen och njuta av spektakulära vyer på vandrings- och cykelturer.

Karta över Italien

Populära hotell i Italien

Italien, Toscana, Montecatini Terme
  • Närmaste flygplats: 48 km
  • Pool
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Toscana, Montepulciano
  • Närmaste flygplats: 131 km
  • Pool
  • Parkering / Garage
Italien, Syditalien, Sardinien, Torre delle Stelle
  • Närmaste flygplats: 39 km
  • Pool
  • Internet/Wi-Fi

Många svenskar väljer att med egen bil köra ner till Italien, vilket är ett trevligt sätt eftersom du då kan stanna till på vägen och uppleva nya saker. Men om du istället vill att flest möjliga antal dagar av din semester ska äga rum i Italien, finns det alltså också möjlighet att flyga till landet, och sedan hyra bil på plats. Det finns bra flygförbindelser till Italien från Skandinavien, och därför goda chanser at hitta billiga flygbiljetter.

Beställ en unik Fly & Drive i Italien här på Escapeaway, där du inte bara får bra erbjudanden på flygbiljetter och hyrbil, men också möjligheten för att bo på ett enastående, handplockat hotell, som är fullt av italiensk charm och atmosfär. Hos Escapeaway kan du välja och vraka mellan utvalda hotell i både Norditalien och Syditalien, som fått topprecensioner. Du kan läsa mer om Fly & Drive i Italien via dessa länkar:

>> Fly & Drive på Sicilien
>> Fly & Drive vid Sorrento
>> Fly & Drive i Toscana
>> Fly & Drive i Umbrien

Boka en Fly & Drive i Italien online

Skriv in dina önskade resedatum  i sökmotorn här på sidan så hittar vi snabbt de bästa priserna på handplockade hotell som fått fina recensioner till din Fly & Drive i Italien. Vill du komplettera med flyg och hyrbil kan du välja mellan avresa från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Vi söker efter de billigaste flygbiljetterna från alla flygbolag - även lågprisbolagen - och kombinerar dem med en bra hyrbil samtidigt som du blir säkrad av resegaranti. På så sätt är allt ordnat hemifrån. Trevlig resa!

>> Läs mer om alla våra resor till Italien