Boka hotell och semesterboende i ett genuint Italien

Finns det något härligare än att uppleva Det Genuina Italien?

Här finner du förslag till dem som söker stämningsfulla smala gator, älskar historiskt förfall och sätter pris på den hjärtliga och familjära gästfriheten - som på charmerande vis inte alltid är på hotellens professionella nivå.

Det Genuina Italien är mest för nyfikna par på resa, men även för familjer som går mer upp i omgivningarna än i poolen. Förvänta trevliga landsbyar med rustika byggnader och charmiga torg där du kan sitta tillsammans med lokalbefolkningen, vandra runt bland gamla ruiner och historiska byggnader. Naturligtvis får du också det genuina italienska köket med dess legendariska rätter och otroliga viner.

Insup genuin, italiensk kultur

Italiens historiska bakgrund och rika kulturliv gör landet till en sann lekplats för dig som önskar en genuin och pittoresk semester, och vi har gjort en djupdykning i att finna de bästa "gömställe" dit de internationella hotellkedjorna aldrig kommer, och där du kan märka helt in i själen att allt är äkta och inte tillrättalagt för turister.

Vi har nu i över 10 år stött på åtskilliga mer eller mindre kända småstäder där vi märkt av en särskilt god stämning. Det är kanske inte en pool eller luftkonditionering och kanske talar man heller inte engelska i receptionen och på stadens enda restaurang har de inte någon meny... men vi älskar själva tanken på att man kan resa på upptäcktsfärd som Hemingway själv måste ha gjort i sin tid. Gå på upptäcktsfärd i det vi själva betraktar som det genuina Italien.

Boka en genuin italiensk semesterupplevelse med Escapeaway

Använd sökboxen ovanför till att söka runt i vår online-katalog över semesterboende i Italien. Vi har redan filtrerat så att du endast ser de hotell och semesterboende som vi menar är helt rätt för dig. Kontakta oss via telefon, mail eller chatt om du har frågor gällande våra boende (vi har besökt dem), eller området (som vi också har besökt flera gånger) - så hjälper vi dig att skräddarsy den helt rätta semestern för er.Karta över Italien

Populära hotell i Italien

Italien, Norra Italien, Ligurien, Sestri Levante
9,5
Fantastiskt
479 omdömen
  • Närmaste flygplats: 62 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Norra Italien, Piemonte, Antignano
9,9
Fantastiskt
103 omdömen
  • Närmaste flygplats: 96 km
  • Avstånd till centrum: ca. 900 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Norra Italien, Ligurien, Lerici
9,3
Fantastiskt
1351 omdömen
  • Närmaste flygplats: 72 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage