Med hela familjen på semester - hyr en Villa på Amalfikusten

Villasemester på Amalfikusten med Escapeaway

Välkommen till paradiset för dig som älskar att låta dina ögon vila över dem vackraste panoramautsikter över havet och klipporna som du kan föreställa dig.

Amalfikusten i regionen Campania är en mycket naturskön plats på den italienska kartan, och både par, barnfamiljer och ni som reser med vänner eller på generationsresa kan hålla en skön semester här. Det är upplagt till både njutning vid poolen och aktiviteter i naturen när resan går till Amalfikusten i det solrika Syditalien.

Hyr en villa på Amalfikusten för hela familjen

En italiensk villa är den perfekta ramen till den runda födelsedagen eller den stora familjen på resa. Om ni är flera som reser tillsammans kan ni med fördel överväga att hyra en villa. På så vis säkrar ni er både frihet och privatliv, och kan njuta av semestern i fulla drag där både huset, poolen och trädgården står 100% till ert förfogande dygnet runt.

Fler och fler väljer att hålla en villasemester i Italien och det är en semesterform som kan skapa de bästa ramarna när det ska firas stora händelser och en avkopplande familjesemester. Några väljer att fira exempelvis en rund födelsedag genom att bjuda den närmaste familj eller goda vänner med på semester, och här är det upplagt att ha gott om plats och egna ramar står högt på önskelistan till semesterboendet.

Lev ut drömmen på Amalfikusten i er egen villa

Andra goda grunder till att välja en villa när ni ska hålla semester på Amalfikusten kunde vara att ni är en barnfamilj som gärna vill ge barnen möjlighet att leka fritt. I det tillfälle är en villasemester en fin möjlighet då ni inte ska tänka på att barnen ska ta hänsyn till andra gäster vid poolen eller i trädgården. Nickar du igenkännande till att ni även vill kunna laga mat i eget kök, samt sätter pris på den komfort som ligger i att ha flera rum till förfogande så är en villa utan tvekan en rekommenderad semesterbostad.

De villor vi förmedlar ligger attraktivt med havsutsikt och omgivna av frodig natur. Ni har också möjlighet för att hyra villor på andra platser i sköna Campania genom Escapeaway. Den region som Escapeaway har det största urvalet av privata villor att hyra är Toscana som ligger centralt i Italien. I Umbrien strax söder om Toscana samt på öarna Sardinien och Sicilien är också urvalet fint. Ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni önskar tips och rådgivning.

>>> Se alla hotell på Amalfikusten här

>> Läs mer om villa

Karta över Amalfikusten