Rundresor på Amalfikusten

Hör du till dem som gärna vill se och uppleva så mycket som möjligt under din semester? Då är en rundresa i egen hyrbil det upplagda valet för dig. På en rundresa kommer du runt och upplever många ställen på resmålet.

Vi har gjort ett förslag till en rundresa som tar dig runt till de bästa ställena på Amalfikusten. Längs vägen bor du på våra handplockade hideaways som samtliga har valts ut för att de har något speciellt. Det vet vi, för vi har själva varit där.

Har du andra förslag till din rundresa - är det till exempel andra ställen som du gärna vill besöka, vill du resa i ett annat antal dagar än vad som föreslås i den färdiga rundresan och kanske vill du koppla på ett storstadsbesök till din rundresa innan du ska åka hem - i så fall skräddarsyr vi gärna din rundresa så den blir precis så som du vil ha den.

Når du åker på rundresa på Amalfikusten så bor du på två eller flera ställen under din semester. Det betyder naturligtvis att du blir tvungen att packa några gånger på semestern, men samtidigt betyder det att du får se fler platser och att du inte ska köra lika många kilometer eftersom du slipper köra fram och tillbaka på utflykter.

Se alla resor där du kan bo på flera hotell på Amalfikusten

>> Läs mer om bilrundresor