Paketresor till Amalfikusten

Amalfikusten är för många en önskedestination, som bara måste upplevas! Denna fantastiska kuststräcka - av många betraktad som Europas vackraste - har ett helt fantastiskt läge, inte bara för att den ligger nära Neapel och Vesuvio, men också för att den motsatt resten av kusten, ligger mot söder, som en halvö i havet nära Salerno. Det ger både lä från Medelhavets vågor och massor av sol året om. Härifrån kan du besöka världskända attraktioner och städer som t.ex. Sorrento, Pompei och Herculaneum, liksom du kan bestiga vulkaner och segla till gömda vikar och hemliga stränder. En äventyrlig plats, som också bjuder på läcker mat, lagad på lokala råvaror. Men det mest intressanta med en paketresa till Amalfikusten, är naturligtvis kusten i sig själv - här omges du av äkta italiensk chram och betagande utsikter i städer som Positano, Ravello, Amalfi, Maiori och Minori.

Vill du helst ha det lätt och okomplicerat när du reser så kan du välja att boka en paketresa hos oss. Då ordnar vi flyg och hotell åt dig och eventuell hyrbil om du så önskar. Du behöver bara välja resmål och datum och därefter välja mellan de olika hotellen och semesterbostäderna på resmålet. Väljer du en paketresa så behöver du inte själv arrangera turen, det gör vi åt dig. Köper du en paketresa så har det även den fördelen att din resa täcks av Resegarantin. Rejsegarantin gäller enbart vid köp av paketresor som innehåller minst två element, till exempel flyg och hotell. Resegarantin ser till att du som kund är ekonomiskt säkrad vid den händelse att researrangören skulle gå i konkurs.

Ut över Resegarantin kan du välja att säkra dig ytterligare under din resa genom att teckna en reseförsäkring och/eller en avbeställningsförsäkring. Många gånger ingår reseförsäkringen som en del i de försäkringar du redan har så undersök detta hos ditt försäkringsbolag. Då våra hideaways ofta ligger lite utanför städerna rekommenderar vi att du hyr bil som en del av din paketresa. Då har du dels en bil när du ska fram och tillbaka till flygplatsen och du har även tillgång till bil under övriga delar av din semester.

Hur hittar jag en billig paketresa?

Det är enkelt! Vi har nämligen byggt en sökmotor som sätter ihop de bästa och billigaste flygbiljetterna med våra noga utvalda och testade hotell och semesterbostäder. På detta vis, kan du säkra dig en paketresa till Amalfikusten, som är flexibel, billig och säker. Din resa startar i en av flygplatserna i Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, varifrån du flyger antingen direkt eller med en mellanlandning till t.ex. Neapel eller Rom. Från Neapel är det endast 1,5 timmars bilfärd till Amalfikusten.

>> Se alla priser på resor med flyg och hotell till Amalfikusten
>> Läs också om lyxresor till Amalfikusten här
>> Läs också om lyxresor till Sorrento här

Karta över Amalfikusten

Populära hotell på Amalfikusten

Italien, Syditalien, Kampanien, Amalfi
9,4
Fantastiskt
415 omdömen
  • Närmaste flygplats: 67 km
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by
Italien, Syditalien, Kampanien, Vietri sul Mare
8,5
Mycket bra
330 omdömen
  • Närmaste flygplats: 57 km
  • Närmaste strand: ca. 1.7 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Syditalien, Kampanien, Ravello
9,5
Fantastiskt
297 omdömen
  • Närmaste flygplats: 61 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage