Lyxsemester på Amalfikusten

Vi har själva valt ut, och därefter besökt, alla våra hideaways för att se om de lever upp till det vi anser vara ett riktigt hideaway: en liten mysig plats, ett gömställe, som har en särskild genuin och äkta charm. Hotellen och semesterbostäderna på vår lista över mest exklusiva hideaways är handplockade och ”testade” på samma sätt: det är särskilt utvalda lyxhotell som passar den skandinaviska resenären. Alla hotell på vår exklusiva lista innehåller därutöver något extra – något utöver det vanliga, som gör din lyxresa till något speciellt.

När du reser på lyxsemester ska du ju få något utöver det vanliga. Och det finns det alla möjligheter till, när du väljer ett av våra lyxhotell vid Amalfikusen. Där är läget det bästa, maten i en klass för sig och servicen oöverträffad.

Amalfikusten har varit ett resmål sedan romartiden, och många kejsare och adliga har under tidens gång spenderat sina somrar här, i stora praktvillor längst kusten. Senare fann många konstnärer också sin väg till den betagande Amalfikusten med dess speciella ljus, däribland H.C. Andersen och P.S Krøyer. Numera är Amalfikusten fortfarande ett favoritresmål bland jetsettare och andra som vill skämma bort sig med en lyxsemester. Och självklart väljer man en så vacker och hisnande plats som Amalfikusten när det gäller en lyxsemester.

Hur hittar jag ett lyxhotell på Amalfikusten?

Svaret är enkelt: vi har valr ut dem till dig, och du hittar dem här nedan. Endast det bästa är gott nog för oss på Escapeaway, och det betyder att vi löpande besöker och kontrollerar kvaliteten på alla våra hotell. På lyxresor till Amalfikusten med Escapeaway har du möjlighet att resa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Flyg t.ex. direkt till Neapel, och ta tåget vidare till Amalfikusten - eller hur en bil och kör vidare i ditt eget tempo, med möjlighet att besöka både vulkaner och ruinstäder på vägen.

Använd sökmotorn för att hitta din flygbiljett och ett hotell som passar dina semesterplaner. Vi sätter snabbt ihop din resa - enkelt och flexibelt till nätets bästa priser.

>> Läs mer om paketresor till Amalfikusten

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Amalfikusten

Populära hotell på Amalfikusten

Italien, Syditalien, Kampanien, Positano
8,8
Mycket bra
260 omdömen
  • Närmaste flygplats: 65 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Kampanien, Praiano
9,9
Fantastiskt
146 omdömen
  • Närmaste flygplats: 69 km
  • Avstånd till havet: ca. 100 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Syditalien, Kampanien, Ravello
9,9
Fantastiskt
240 omdömen
  • Närmaste flygplats: 60 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi