Hotell vid Amalfikusten

Amalfikusten har varit ett favoritresmål under århundraden och området har av samma skäl massor av spännande och charmiga hotell att erbjuda. Upplev den spännande kusten med sina vackra små städer och underbara stränder. Boka ditt hotell på Amalfikusten med Escapeaway i dag!

Ända sedan romartiden har den vackra och betagande kuststräckan i sydvästra Italien lockat resenärer från både när och fjärran. Olika typer av människor i alla åldrar väljer Amalfikusten som resmål. Och det kan man lätt förstå för här är verkligen obeskrivligt vackert.

När adliga, kungliga och andra digniteter med obegränsade medel förr i tiden semestrade vid Amalfikusten skedde detta ofta i stora privata villor längs kusten. Lyckligtvis har det under senare tid tillkommit andra möjligheter i forma av hotell och semesterboende i olika prisklasser.

Vi har fler olika hotelltyper vid Amalfikusten - antingen du föredrar att bo precis vid kusten eller i lantliga omgivningar inåt landet. Vi har något att erbjuda alla och envar - oavsett om du föredrar hotell, semesterlägenhetersemesterbostäder, boutiquehotell eller kanske en vistelse på ett agriturismo.

Föredrar du att bo på hotell har vi många härliga att välja mellan – vid eller i städer nära Amalfikusten. Du kan faktiskt bo på hotell fast du föredrar att bo på en plats som ligger lite avsides i lugna omgivningar.

Alla våra hotell är noga utvalda och handplockade. Vi har själva varit där för att försäkra oss om att vi kan borga för dem alla. Kraven man ställer på sitt hotell är mycket individuella. Därför har vi många olika hotell att välja mellan på Amalfikusten. Vi hjälper dig väldigt gärna att hitta det som passar just dig. Kanske är läget och utsikten viktigast för dig. Kanske är det så att du är på jakt efter ett lyxhotell, kanske ett litet trevligt boutiquehotell eller kanske ett hotell med spa och wellness för att skämma bort dig. Eller kanske är det viktigt för dig att bo på ett hotell som är miljövänligt. Eller kanske ska det vara ett familjevänligt hotell. Eller kanske helt tvärt om. Du kanske letar efter ett hotell för en semester för par med vuxna gäster i focus.

Möjligheterna är många för att hitta det rätta hotellet på Amalfikusten. När du packat upp väskan på rummet är det dags att bege sig ut för att uppleva allt det som finns att se på Amalfikusten. Väskan kommer att vara fylld med härliga upplevelser när det är dags att resa hem igen.

>> Läs mer om resor till Amalfikusten med Escapeaway

>> Läs mer om hotell

Karta över Amalfikusten

Populära hotell på Amalfikusten

Italien, Syditalien, Kampanien, Minori
9,1
Fantastiskt
791 omdömen
  • Närmaste flygplats: 62 km
  • Närmaste strand: ca. 260 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Syditalien, Kampanien, Praiano
9,5
Fantastiskt
578 omdömen
  • Närmaste flygplats: 69 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
Italien, Syditalien, Kampanien, Positano
9,3
Fantastiskt
442 omdömen
  • Närmaste flygplats: 65 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang