Bilhyra på Treviso flygplats

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Treviso flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Treviso flygplats i regionen Veneto, och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Treviso flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos Escapeaway är vi specialister på semesterbostäder och hotell i Veneto, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil på Treviso flygplats, och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

Bilhyra på Treviso flygplats

Information om Treviso flygplats

Lågprisförbindelser och närheten till Venedig har gjort Treviso flygplats till ett populärt val bland semesterfirare. Därtill kommer att det finns goda möjligheter att hyra en billig hyrbil på flygplatsen, som gör det möjligt att fortsätta direkt till din semesterbostad utan att hålla på och krångla med offentlig transport. Hämtar du ut din hyrbil på Treviso flygplats kommer du inte bara snabbt vidare den sista biten till din semesterbostad, du kan också ta bilen mot en semester full av upplevelser där du själv väljer vilka av alla spännande sevärdheter i Veneto och grannregionerna som du vill se.

Information här om flygplatsen och bilhyra ska ses som vägledande och vi förbehåller oss rätten för eventuella fel och ändringar. Vi hänvisar alltid till informationen som framgår av dit hyreskontrakt och rekommenderar dig att läsa det nog igenom.

>>> Här hittar du ytterligare information om Treviso flygplats

Andra flygplatser i denna delen av Italien

Det är primärt lågprisbolagen som nyttjar flygplatsen i Treviso, så ska de spendera semestern i denna del av Italien, och t.ex. flyger med Norwegian eller med SAS, så är chansen stor att du landar på Venedig flygplats istället. Venedig flygplats ligger endast cirka 30 km från Treviso, medan flygplatserna i Verona och Bologna ligger 125 respektive 150 km bort (cirka 1,5 timme i din hyrbil).

Biluthyrningsbolag på Treviso flygplats

Treviso flygplats betjänas endast av ett par lågprisbolag (Ryanair och Wizz Air), men i gengälld finns det ett brett urval av biluthyrningsbolag redo att hjälpa dig vidare. Du kan således hyra en bil från några av världens ledande bolag som Avis, Hertz och Sixt. Därtill kommer flera mindre, lokala uthyrare som också kan har bra erbjudande. Du har därför många möjligheter att hitta den perfekta hyrbilen som passar dig och din familjs behov.

På Escapeaway har vi valt att visa priser och lediga hyrbilar i sökmaskinen, från biluthyrningsbolag som vi själva nyttjar då vi hyr bil i Veneto. Vi har därmed försökt att svartlista de värsta lågprisbolagen som är kända för dålig service och har många klagomål, t.ex. Firefly, GoldCar och Rhodium biluthyrning. Du kanske därför kan hitta hyrbilar som är billigare än i ovanstående sökmaskin, men vi rekommenderar att du hyr en bil från ett erkänt biluthyrningsbolag.

Reservation

Bokar du din hyrbil med avhämtning på Treviso flygplats hemifrån, kan du resa med lugn i sinnet och vara säker på att det står en bil till dig när du kommer fram. Genom att beställa på förhand, har du också bättre möjlighet att hitta det bästa priset på din önskade biltyp. Framförallt under högsäsongen kan det vara hög rivalitet om de bästa erbjudandena och modellerna.

Avhämtning

Om inget annat är avtalat ska du vända dig till det kontor du har hyrt bilen av när du ankommit till flygplatsens ankomsthall. Därför du nycklarna till din bil, alltså också om du redan har bokat bilen hemifrån. Personalen på plats kommer att hjälpa dig att hitta rätt bil på parkeringsplatsen som ligger cirka 50 meter bort. Håll utkik efter en skylt där det står "Rent a car" på höger sida.

Avstånd från Treviso flygplats

Du befinner dig centralt i Veneto-regionen och har en bra utgångspunkt för att komma vidare till våra semesterbostäder. Flygplatsen har bra förbindelse till huvud- och motorvägar. Från flygplatsen råder följande avstånd:

  • Venedig:40 km - 34 minuter
  • Verona:143 km - 1 timme och 30 minuter
  • Padova: 62 km - 54 minuter
  • Vicenza: 97 km - 1 timme och 4 minuter

*Körtid är estimerad utan trafik

De flesta som flyger till Treviso, styr snabbt kosan mot alla de badorter som ligger längs Adriatiska havskusten, och det är faktiskt lite synd, då Treviso är en stad som är värd att stanna till i. Så varför inte nyttja chansen och uppleva en kort storstadssemester i Treviso? Klicka på länken och få mycket mer inspiration till en semester i denna del av Italien. Här hittar du också tips till upplevelser och utflykter du kan göra i din hyrbil.

>> Läs mer om bilhyra