Bilhyra på Rom Ciampino flygplats

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Ciamino flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Ciampino flygplats och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Ciampino flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hos Escapeaway är vi specialister på semesterbostäder och hotell i Italien, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil på Rom Ciampino flygplats, och alla andra resemål i Italien, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

Bilhyra på Rom Ciampino flygplats

 

Information om Ciampino flygplats

 

Rom Ciampino flygplats är en stadsnära flygplats, varifrån du på kort tid kan vara inne i centrala Rom. På en storstadssemester i Rom, är det lättastatt ta sig runt till fots och med offentlig transport. Men flyger du till Rom Ciampino flygplats för att fortsätta till en av de många andra spännande och vackra städerna i Lazio-regionen, är en hyrbil ofta bästa lösningen. Flygplatsen ligger vid motorvägen, så du kan snabbt ta dig vidare mot din semesterbostad. När du har en bil till din förfogan, blir det dessutom mycket lättare att åka iväg på spontanta utflykter under sin semester, för att uppleva några av alla de sevärdheter regionen har att erbjuda.

>> Här hittar du mer information om Ciampino flygplats i Rom

Biluthyrningsbolag på Rom Ciampino flygplats

 

Har du behov av en yrbil, kan du välja mellan ett stort urval internationella och nationella biluthyrningsbolag på flygplatsen, såsom Avis, Europcar, Hertz och Maggiore. Du kan hyra allt från små, ekonomiska personbilar, till stora, rymliga minibussar med gott om plats för hela familjen.

Reservation

 

Om du redan nu vet att du önskar en hyrbil, rekommenderar vi att beställa en hemifrån. När du bokar din hyrbil hemifrån kan du dessutom enkelt beställa extrautrustning som barnsäte och GPS.

>> Läs mer om hur du bokar din hyrbil online här

Avhämtning

 

Om inget annat är avtalat, ska du vända dig till ditt biluthyrningsbolag på flygplatsen för att hämta ut nycklarna till din hyrbil. Personalen kommer sedan att visa dig vidare till din bil, som normalt är parkerad nära inpå. I Rom Ciampino flygplats hittar du biluthyrningsbolagen vid infarten till flygplatsen (Via Mameli) vid P8 parkeringen. Det kör en gratis shuttlebuss dit från flygplatsterminalen.

Avstånd från Rom Ciampino flygplats

 

Det är inte långt från flygplatsen till motorvägen som går runt Rom, Grande Raccordo Anulare, vilken utgör en knutpunkt på trafiken i regionen. Från flygplatsen är det följande avstånd:

  • Rom: 15 km - 43 minuter

  • Terracina: 119 km - 1 timme och 23 minuter

  • Viterbo: 119 km: 1 timme och 20 minuter

  • Sperlonga: 136 km - 1 timme och 53 minuter

 

*Körtid är estimerad utan trafik.

Hotell eller semesterlägenhet i Rom

 

Escapeaway är specialist på att arrangera resor i Italien, där du bor i utvalda semesterlägenheter, villor eller på hotell. Oavsett om du hyr en bil eller kör själv till Italien, hjälper vi dig gärna med att hitta en semesterbostad till din storstadssemester i Rom, eller på ett av de många andra resmålen i regionen Lazio, som uppfyller dina krav. Av andra resmål i Lazio kan bland annat nämnas Moterotondo och Latina. Många nyttjar också en av de två flygplatserna i Rom när resan går till destinationer i andra regioner, t.ex. till Amalfikusten, Toscana eller Umbrien. Klicka på nedanstående länk, här hittar du beskrivningar av alla semesterbostäder, hotell-recensioner, tips på utflykter med eller utan bil, och annan nyttig information.

Sök billigaste pris på din resa till Rom

>> Läs mer om bilhyra