Bilhyra på Pisa flygplats

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Pisa flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Pisa flygplats och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Pisa flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos Escapeaway är vi specialister på semesterbostäder och hotell i Toscana, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil på Pisa flygplats, och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

Bilhyra på Pisa flygplats

Information om Pisas flygplats

Pisas flygplats ligger nära staden, så pass nära att du faktiskt kan promenera in där. Flygplatsen är dock också bra placerad i förhållande till många andra intressanta städer i Toscana om du istället fortsätter din resa i hyrbil. Det tar t.ex. inte lång tid att köra till Marina di Pisa eller Lucca, liksom till regionshuvudstaden Florens som ligger inom överkomligt avstånd med motorväg hela vägen. Det är dock inte bara för att komma snabbt iväg från flygplatsen som en hyrbil är en bra idé på semestern. En semester i Toscana bjuer på en uppsjö av möjligheter till spännande utflykter till intressanta kultur- och natursevärdheter. En hyrbil ger dig friheten att utforska dem alla i ditt egent tempo.

>>> Läs mer om Pisas flygplats här.

Andra flygplatser i Toscana

Förutom Pisa flygplts, så kan du också nyttja flygplatsen i Florens, Bologna flygplats eller en av de två flygplatserna i Rom för att ta dig ner till din semester i Toscana. Var uppmärksam på i vilken del av regionen din semesterbostad är belägen - det kan bespara dig många timmars bilfärd till och från flygplatsen i din hyrbil. 

Biluthyrningsbolag på Pisas fygplats

Pisa flygplats tillhör de största i Italien, och betjänas därför av en mängd biluthyrningsbolag. Det inkulderar både internationella och nationella bolag som Avis, Hertz, Sit och Maggiore. Tillsammans erbjuder biluthyrningsbolagen på Pisa flygplats en flotta med mer än 1500 hyrbilar att välja emellan, allt från mindre personbilar till rymliga minibussar.

På Escapeaway har vi valt att visa priser och lediga hyrbilar i sökmaskinen, från biluthyrningsbolag som vi själva nyttjar då vi hyr bil i Toscana. Vi har därmed försökt att svartlista de värsta lågprisbolagen som är kända för dålig service och har många klagomål, t.ex. Firefly, GoldCar och Rhodium biluthyrning. Du kanske därför kan hitta hyrbilar som är billigare än i ovanstående sökmaskin, men vi rekommenderar att du hyr en bil från ett erkänt biluthyrningsbolag.

Reservation

Det rekommenderas att beställa hyrbilen i förväg. Trots det stora utbudet, kan det vara en kamp om de mest populära och billiga hyrbilarna, framförallt under högsäsongen. Beställer du din hyrbil hemifrån har du inte bara en större chans att få precis den bilen du önskar, men också en bättre chans att få den till ett billigare pris.

Avhämtning

På Pisas flygplatshittar du biluthyrningsbolagen 500 meter från terminalen. Det kör en shuttlebuss dit med avgång precis utanför ankomsthallen, om du inte vill gå dit på 5 minuter. 

Avstånd från Pisas flygplats

Flygplatsen ligger med direkt tillgång till flera huvud- och motorvägar, så du kan enkelt köra vidare till din semesterbostad i Toscana. Från flygpltasen råder följande avstånd:

  • Marina di Pisa: 16 km - 21 minuter
  • Lucca: 34 km - 26 minuter
  • Livorno: 25 km - 29 minuter
  • Firenze: 80 km - 1 timme och 5 minuter

*Körtid är estimerad utan trafik.

Med risk för att upprepa oss själva, så är Pisa en bra utgångspunkt för att uppleva framförallt den västra och norra delen av regionen Toscana. Här på Escapeaway kan du läsa mer om vilka upplevelser som väntar dig i bil och du kan naturligtvis få inspiration till var du ska bo på din semester, band mer än 400 handplockade hotell, semesterbostäder och villor i Toscana.

Läs mer här, om du är på jakt efter ett hotell till din semester i Pisa

>> Läs mer om bilhyra