Bilhyra på Olbia flygplats

Oavsett vem du väljer att hyra bil från, är det viktigt att läsa igenom hyresvillkoren grundligt, och ett bra tips är att beställa din hyrbil i Olbia hos ett erkänt biluthyrningsbolag som t.ex. Avis, Hertz eller SIXT. Väljer du ett av de billigare lågprisbolagen, som t.ex. GoldCar eller Interrent, så kan du nästan på förhand vara säker på, att de kommer att kräva dig på extra avgifter. Grenerellt rekommenderar vi att du aldrig nyttjar lågprisbolagen. I sökmaskinen från Auto Europe, kan du jämföra priser på hyrbilar från alla bolag på Olbia flygplats. Här hittar du också en översikt med de olika typerna av hyrbilar, och du kan läsa vad som är inkluderat i priset, som t.ex. fria kilometrar. Hyr en billig bil till din semester i Italien, men gör det med omtanke.

Viktig information om biluthyrning

På Escapeaway är vi specialister på semesterbostäder på Sardinien, och andra resmål i Italien, och inte på bilhyra. Därför hänvisar vi till AutoEurope biluthyrning som är den största förmedlaren av hyrbilar i Olbia. Vi gör dig också uppmärksam på att vi på Escapeaway inte kan vara behjälpliga med svar på frågor omkring bilhyra, utan hänvisar till AutoEurope som har öppet dygnet runt. All information om bilhyra på Olbia flygplats som du hittar här nedan ska ses som en vägledning och vi förbehåller oss rätten för eventuella fel och ändringar. 

>> Få mer information om biluthyrning i Italien

Bilhyra på Olbia flygplats

Biluthyrningsbolag på Olbia flygplats

I ankomsthallen har många biluthyrningsbolag sina bås. Du hittar både kända, internationella spelar som Avis, Hertz och Europcar, men också åtskilliga lokala sällskap. Tillsammans ger detta dig en stor flotta av hyrbilar i många olika storlekar att välja emellan. Så oavsett om du har behov av en liten bil till två eller en rymlig minibuss till hela familjen så har du en bra chans att hitta vad du söker.

Reservation

Det finns flera anledningar till vraför vi rekommenderar dig att beställa din hyrbil hemifrån. För det första är det en säkerhet att det finns en bil till dig när du kommer fram. Dessutom har du möjlighet att jämföra priser och få det bästa priset på din önskade bil. Sist men inte minst kan du lägga till eventuell extrautrustning i beställningen, som GPS och bilbarnstol, så att du säkert vet att detta finns när du kommer fram.

Avhämtning

Om inget annat är avtalat ska du vända dig till din biluthyrares bås i flygplatsens ankomsthall för att få nycklarna till din bil. Personalen vill hjälpa dig att hitta din bil som normalt står parkerad i närheten.

Avstånd från Olbia Costa Smeralda Flygplats

Sardiniens motorvägar gör det lätt för dig att ta dig runt. Var dock uppmärksam på att vägarna kan vara av ringa kvalitet om du tar dig bort från huvudvägarna och upp i bergterrängen. Från Olbia råder följande avstånd:

  • Cagliari: 273 km - 2 timmarr och 47 minuter
  • Alghero: 135 km - 1 timme och 42 minuter
  • Sassari: 101 km - 1 timme och 18 minuter
  • San Teodoro: 29 km - 26 minuter

*Körtid är estimerad utan trafik.

Information om Olbia flygplats

Landar du på Olbia flygplats, är det enkelt att hyra en bil och fortsätta vidare till din semesterbostad på Sardinien. Flygplatsen vid medelhavsöns nordöstra kust har bra vägförbindelser till de populära badorterna längs den vackra kustlinjen, och med en hyrbil kan du ta dig tid att njuta av turen. En semester med en hyrbil är naturligtvis också en möjlighet att få en mer händelserik semester. Sardinien bjuder inte bara på några av Medelhavets bästa stränder, men också på en massa charmiga städer och naturområden.

>>> Läs mer om Olbia flygplats här.

Hotell, lägenhet eller villa

Har du behov av vägledning för att hitta den perfekta semesterbostaden på din resa till Sardinien är du alltid välkommen att kontakta oss.

Här kan du se hela vårt urval av semesterbostäder, villor, lägenheter och hotell i området runt Olbia på Sardinien

>> Läs mer om bilhyra