Bilhyra på Catanias flygplats på Sicilien

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Catania flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Catania flygplats på Sicilien och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Catania flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos Escapeaway är vi specielister på semesterbostäder och hotell i Italien, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil på Sicilien och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>>> Information om biluthyrning i Italien

Bilhyra på Catanias flygplats på Sicilien

Information om Catanias flygplats

Catania flygplats på Siciliens östra kust är placerad nära motorvägen, som snabbt tar dig vidare längs kusten och in i landet. En hyrbil är därför ett perfekt sätt att komma lätt från flygplatsen till ditt semesterhus eller lägenhet på denna spännande ö. När du hyr en bil, får du dessutom fler möjligheter för att utforska öns sevärdheter i eget tempo. En hyrbil är en chans att upptäcka de små, gömda pärlorna som många andra turister missar.

>>> Få mer information om Catanias flygplats på Sicilen här. 

Biluthyrningsbolag på Catanias flygplats

Tack vare flygplatsens popularitet finns det många biluthyrningsbolag närvarande på flygplatsen, både stora internationella spelare som t.ex. Hertz, men också mindre, lokala bolag som också är värda att kolla upp. Ett brett urval av biluthyrnignsbolag innebär att du kan hyra bilar i flera olika storlekar och prisklasser på Catanias flygplats. Så, oavsett om du har behov av en mindra personbil eller en minibuss med plats för hela familken, så hittar du det här. 

Reservation

Vi rekommenderar dig att beställa din bil hemifrån, så att du inte riskerar att möta tillfället då det inte finns fler bilar på flygplatsen. Genom att beställa din bil i förväg har du dessutom bättre möjlighet att jämföra hyrpriser och inte minst att säkra dig om att precis den typ av bil som du vill ha finns på plats.

>>> Klicka här för att läsa mer om bilhyra online

Avhämtning

Om inget annat är avtalat ska du vända dig till kontoret för det bolag där du hyrde din bil för att hämta upp nycklarna. Biluthyrningsbolagets personal kommer sedan att hjälpa dig att hitta din bil, som för det mesta är parkerad i närheten.

Avstånd från Catanias flygplats

Bilhyra på Catanias flygplats ger dig bra möjligheter för att själv utforska Sicilien i ditt eget tempo, utan att behöva anpassa dig till tidtabeller. Från flygplatsen gäller följande avstånd:

  • Ragusa: 104 km - 1 timme och 15 minuter
  • Siracusa: 60 km - 45 minuter
  • Taormina: 51 km - 47 minuter
  • Agrigento: 168 km - 2 timmar
  • Palermo: 209 km - 2 timmar och 40 minuter

* Körtid är estimerad utan trafik. 

Du kan själv läsa om aktuella avgångar och läsa mer om flygplatsen på den officiella hemsidan här

Hotell eller semesterlägenhet i Catania på Sicilien

Escapeaway är specialist på att arrangera resor på Sicilien, där du bor i utvalda semesterlägenheter, villor eller på hotell. Oavsett om du hyr en bil eller kör själv till Italien, hjälper vi dig gärna med att hitta en semesterbostad till din storstadssemester i Catania, eller på ett av de många andra resmålen i regionen Sicilien, som uppfyller dina krav. Av andra resmål på Sicilien kan bland annat nämnas Taormina och Palermo. Klicka på nedanstående länk, här hittar du beskrivningar av alla semesterbostäder, hotell-recensioner, tips på utflykter med eller utan bil, och annan nyttig information.

>>> Sök billigate pris på hotell eller semesterlägenhet till din resa till Catania

>> Läs mer om bilhyra