Bilhyra på Cagliari Flygplats

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Cagliari flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Cagliari flygplats och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Cagliari flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos Escapeaway är vi specialister på semesterbostäder och hotell på Sardinien, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil på Sardinien och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

Bilhyra på Cagliari Flygplats

Information om Cagliari flygplats

Cagliari flygplats tar emot en stor del av de resenärer som kommer för att njuta av Sardiniens varma klimat, fantastiska stränder och kulturella upplevelser. Flygplatsen betjänas därför inte bara av många flygbolag, men också av många biluthyrningsbolag som förenklar resan till din valda semesterbostad - och inte minst gör det möjligt för dig tt ge dig ut på spännande utflykter.

>>> Läs mer om Cagliari flygplats här.

Biluthyrningsbolag på Cagliari flygplats

Bland biluthyrningsbolagen på flygplatsen finns flera stora, internationella namn, som t.ex. Hertz, Avis och Europcar. Därtill kommer en rad nationela och regionala uthyrare, som också kan ha bra erbjudande på hyrbilar. Som kund har du därför en mängd olika bilar - till olika priser - att välja emellan och du kan således hyra allt från motorcyklar till minibussar på Cagliari flygplats. 

Reservation

Önskar du hyra en bestämd storlek, eller har du behov av extrautrustning som bilstol eller GPS, är det alltid en bra idé att boka hyrbilen hemifrån - då kan du vara säker på att det står en bil och väntar på dig vid ankomst, och du behöver inte stressa för att hitta det bästa erbjudandet. 

>>> Jämför priser och boka din bil online här

Avhämtning

Om inget annat är avtalat, ska du vända dig till ditt biluthyrningsbolags bås för att få nycklar och information om du bil. Personalen kommer sedan att hjälpa dig att hitta din bil, som står parkerad i närheten. På Cagliari flygplats är biluthyrningsbolagen samlade i området framför terminalen. 

Avstånd från Cagliari flygplats

Det är endast 10 minuters bilfärd in till Cagliari, Sardinens huvudstad. Det är dock också bra vägförbindelser vidare till resten av ön. Från flygplatsen gäller följande avstånd:

  • Oristano: 90 km - ca. 1 timme
  • Villasimius: 62 km - 1 timme och 5 minuter
  • Porto Cervo: 298 km - 3 timar och 15 minuter.
  • Orosei: 211 km - 2 timmar och 20 minuter.

*Körtid är estimerad utan trafik.

Hotell eller semesterlägenhet i Cagliari på Sardinien

Escapeaway är specialist på att arrangera resor på Sardinien, där du bor i utvalda semesterlägenheter, villor eller på hotell. Oavsett om du hyr en bil eller kör själv till Italien, hjälper vi dig gärna med att hitta en semesterbostad till din storstadssemester i Cagliari, eller på ett av de många andra resmålen i regionen Sardinien, som uppfyller dina krav. Av andra resmål på Sardinien kan bland annat nämnas Olbia och Alghero. Klicka på nedanstående länk, här hittar du beskrivningar av alla semesterbostäder, hotell-recensioner, tips på utflykter med eller utan bil, och annan nyttig information.

Sök billigaste pris på hotell eller semesterlägenhet till din semester i Cagliari

>> Läs mer om bilhyra