Bilhyra på Bergamo flygplats

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Bergamo flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Bergamo flygplats och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Bergamo flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos Escapeaway är vi specielister på semesterbostäder och hotell i Italien, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil i Bergamo och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

 

Bilhyra på Bergamo flygplats

 

Information om Bergamo flygplats

Bergamo flygplats, som officiellt heter Aeroporto Orio al Serio, ligger nära både Bergamo och Milano, men har också bra vägförbindelser till Lombardiets många andra intressante städer och sevärdheter. Bilhyra med avhämtning direkt på flygplatsen ger därför en bra möjlighet att få en upplevelserik semester och lätt komma fram till din slutdestination.

>> Läs mer om Bergamo flygplats här

Reservation

Trots det relativt stora utbudet av iluthyrningsbolag, är det som regel en bra idé att beställa din hyrbil redan hemifrån. Då är du säker på att det finns en ledig bil när du kommer fram, och dessutom finns det en större chans att du får precis den bil du önskar - till rätt pris.

Kom ihåg att det alltid är en bra idé att noga läsa igenom avtalet och vi hänvisar alltid till aktuell information från biluthyraren, varför informationen på denna sidan ska betraktas som en hänvisning med förbehåll för fel och ändringar.

Biluthyrningsbolag på Bergamo flygplats

Även om Bergamo inte är en stor flygplats, har den ändå ett bra urval av biluthyrningsbolag. Du kan därör hyra bil både från stora, kända internationella biluthyrningsbolag som Avis, Budget och Hertz, men också en rad mindre, lokala bolag. De flesta av bolahen hyr ut allt från små personbilar till större minibussar med gott om plats för både familj och bagage.

Avhämtning

Om inget annat är avtalat, ska du vända dig till ditt biluthyrningsbolag på flygplatsen för att hämta ut dina bilnycklar. Personalen på plats kommer sedan hjälpa dig att hitta din hyrbil, som i de flesta fall står parkerad i närheten.

Avstånd från Bergamo flygplats

Det tar knappt en kvart att köra bil från Bergamo flygplats till Bergamo centrum. Flygplatsens läge nära A4-motorvägen gör det dessutom lätt att åka vidare till andra intressanta städer och vackra områden i regionen. Från flygplatsen råder följande avstånd:

  • Milano: 60 km - knappt 1 timme
  • Menaggio (Comosjön): 75 km - 1 timme och 50 minuter
  • Cremona: 73 km - 1 timme och 15 minuter
  • Bardolino (Gardasjön): 111 km - ca. 1 timme och 15 minuter

*Körtid är estimerad utan trafik

Hotell eller semesterlägenhet i Bergamo

Escapeaway är specialist på att arrangera resor i Italien, där du bor i utvalda semesterlägenheter, villor eller på hotell. Oavsett om du hyr en bil eller kör själv till Italien, hjälper vi dig gärna med att hitta en semesterbostad till din storstadssemester i Bergamo, eller på ett av de många andra resmålen i regionen Lombardiet, som uppfyller dina krav. Av andra resmål i Lombardiet kan bland annat nämnas Gardasjön som är mycket populär. Klicka på nedanstående länk, här hittar du beskrivningar av alla semesterbostäder, hotell-recensioner, tips på utflykter med eller utan bil, och annan nyttig information.

Sök billigaste pris på hotell eller semesterlägenhet till din semester i Bergamo>> Läs mer om bilhyra