Nöjesparken Miragica

Miragica är ett överflöd av fartfyllda åkattraktioner för adrenalinsökaren, massor av lekaktiviteter för de små, 4D biograf och en mängd underhållande föreställningar med t.ex. stunts och vampyrer. Alldeles intill ligger outleten Molfetta Outlet, så att man kan kombinera designshopping till förmånliga priser med en festlig familjedag för barnen i Miragica.

Miragica är en riktig nöjespark med vattenland - och var enligt uppgift den första i sitt slag i Syditalien. Det finns nöjen för både stora och små, totalt ca 22 st. Dessutom finns det 4D biograf och en mängd underhållande föreställningar med t.ex. stunts och vampyrer. Alldeles intill ligger outleten Molfetta Outlet, så det finns något för hela familjen i området - både de shoppingglada och lekande barn.

Öppettider och vägbeskrivning

Denna nöjespark är öppen varje dag i juli från kl.10:00 till 18:00 ( stängt måndag, tisdag och onsdag de första tre veckorna i juli). I augusti är parken öppen från kl. 10:00 till 23:00 varje dag - med undantag för början och slutet av månaden när den stänger kl. 18:00. I resten av säsongen är parken vanligtvis öppet från torsdag till söndag från kl. 10:00 till 18:00. Det är ganska lätt att hitta hit eftersom det är nära från motortrafikleden SS16 BIS. Välj antingen avfarten Bisceglie Sud (söder) eller Molfetta Zona Industriale (Industriområde). Outleten ligger ca. halvvägs mellan städerna Molfetta och Bisceglie.

Hemsida och adress


För ytterligare information se Miragica s italienska hemsida:
nöjespark Miragica

Via dei Portuali - Området ASI
Maglia "O" 756
70.056 Molfetta (BA)