Hideaways och boutique-hotell i Apulien

Hideaways i Apulien

 • Otranto
  3 hotell
  Få kuststäder i Apulien utmärker sig genom en sådan rik historia som Otranto. Lägg där till en fin badstrand och du har allt som behövs för en vällyckad semester i Syditaliens mest exotiska region. Härifrån kan du välja och vraka bland upplevelserna.
 • Fasano
  2 hotell
  Den charmerande medeltidsstaden Fasano ger dig en bra utgångspunkt för att få ut det mesta möjliga av din resa till Italiens häl, Apulien. Här har du både familjevänliga sandstränder och spännande sevärdheter inom kort köravstånd, dessutom erbjuder ... själva Fasano med sin vackra gamla stadskärna till avkopplande stunder på sina uteserveringar. Läs mer
 • Gallipoli
  2 hotell
  Den historieberikade fästningsstaden Gallipoli ligger ända nere vid det kristallklara, turkosa havet. De flesta som reser till denna stad på den italienska klacken tillbringar som regel en stor del av sin semester på de omkringliggande, härliga ... stränderna. Läs mer
 • Gästrecensioner 8,8
  Monopoli
  2 hotell
  När semestern går till Apulien i södra Italien får du inte missa den pittoreska staden Monopoli. Staden präglas av syditaliensk atmosfär och en spännande stadskärna. Som bonus får du grannstaden Polignano a Mare, som dock är mer besökt av turister.
 • Ostuni
  2 hotell
  Ostuni lockar med sina vackra, vitkalkade hus, som har gett staden smeknamnet "Den vita staden", sin gamla stadsdel med medeltida ursprung, sitt fina, milda syditalienska klimat och Apuliens läckra gastronomi.
 • Gästrecensioner 8,8
  Alberobello
  1 hotell
  Det är inte svårt att se varför Alberbello är ett av de mest unika resmålen på Italien klack. Staden många vitkalkade hus med sina speciella konformade tak, trulli, är otroligt vackra och lockar många besökande från när och fjärran.