Resor till Miglianico

Vinfält så långt ögat räcker

Miglianico är en liten landsort med knappa 4800 invånare, som ligger nästan helt omgiven av vinfält och gårdar, och endast några få minuters bilfärd till de härliga stränderna.

Staden är därför en bra bas, om du vill spendera semestern med att utforska vinlandet och slappna av vid kustens härliga stränder i centrala Italien. Därutöver finns det många möjligheter att hålla en aktiv semester med t.ex. golf, vandring och cykelturer. Det kan rekommenderas att använda staden som utgångspunkt för turer till Abruzzos nationalparker, som bjuder på oberörd natur och gamla landsorter. Miglianico är känd för en stor, årlig löpartävling som lockar löpare i alla åldrar. 

Karta över resmålet Miglianico i Abruzzo

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden samt för att se de hotell och semesterbostäder vi tillhandahåller i denna del av Abruzzo.Semesterbostäder och hotell i Miglianico 

På Escapeaway Resor erbjuder vi ett urval på flera hundra semesterbostäder i hela Italien, vilket inkluderar hotell, semesterlägenheter, villor och andra former av logi. Du kan därför nästan alltid hitta en semesterbostad som passar dina önskemål. Är du på jakt efter en specifik typ av bostad, kan du eventuellt använda sökmotorns filterfunktion. Här kan du också ange eventuella önskemål gällande bostaden, t.ex. med hänsyn till standard, faciliteter och läge.

>>> Få en överblick över alla hotell och semesterbostäder i Abruzzo här

Lokala länkar

Den officiella hemsidan för stadens löptävling hittar du här

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Miglianico