Aqualand del Vasto

Badlandet vid Vasto glädjer både stora som små med sitt underhållande utbud av vattenrutschbanor och nöjen. Med 3.000 m² pooler och mer än 1 km rutschbanor i en ytterst barnvänlig park är det som gjort för flera timmars nöje och underhållning när ni har fått tillräckligt med sand mellan tårna och önskar lite paus från stranden eller de kulturella upplevelserna.

Badland för de minsta

För de minsta finns det små bassänger och vattenrutschbanor, gummibåtar och små radiobilar samt lekplats i säkra omgivningar. Här finns också en liten gård med olika djur som man kan snacka med. Man kan bland annat kela med en åsna, en kalv eller kaniner, beundra de vackra papegojorna och påfåglarna eller rida en tur på en ponny.

Badland för de största/h3>
För de större barnen och för lekfulla vuxna finner man olika utmaningar i vattenrutschbanorna Kamikaze, Twister och Toboga som i följd är brant, vrider sig runt sig själv och är full av kurvor fördelade på över 450 rutsch. Här finns vågbassäng, flod med långsamt rinnande vatten, breda rutschbanor och möjlighet att flyta iväg på stora bildäck. Till de vuxna finns det bland annat spa, fitnessfaciliteter, wellness samt klättervägg.

Paus från vatten och lek

När lunchen närmar sig kan man äta denna på parkens picnic-område eller köpa sig en bit mat på badlandets self service-restaurant. Efter det kan föräldrarna vila en stund på solterrassen under skuggande parasoll medan ungarna tar en sista tur på rutschbanorna.

Nyttig information


Parken är öppen från slutet av juni till början av september varje dag mellan kl. 10:00 och kl. 18:00. Inträdet gäller för parkens alla faciliteter. Man hittar parken 4 km norr om Vasto längs kusten. .

För ytterligare upplysningar besök parkens egna hemsida:
Acqualand del Vasto

Adress:
Acqualand del Vasto
Loc. Incoronata
66054 Vasto (CH)