Hotel Husafell

Officiell kategori

Escapeaways kategori

691 omdömen
Beskrivning

Karta och avstånd

Hotel Húsafell erbjuder 48 lyxiga rum i fyra olika storlekar. Varje rum är dekorerat med målningar av den berömda konstnären från orten, Páll Guðmundsson. Rummen har vidare uppvärmda golv, en fantastisk utsikt över den omgivande naturen, kabel-TV, minibar och gratis wifi. Alla rum har privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårfön.

Husen hittar du ca 2-3 km från receptionen (mellan 15-30 minuter till fots), i gengäld får du större enskildhet och möjlighet till självhushåll.  Välutrustade hus i tre olika kategorier, alla charmiga på sitt egna sätt.  De har alla sin privata uteplats med en sk. hot tub. Badrock och slippers finns i husen.

Villa: kan ta upp till 5 personer. Dessa är i 2 plan och har 2 dubbelrum samt 1 enkelrum, kök, allrum och badrum.

Cabin: kan ta upp till 4 personer. Dessa har 2 sovrum, kök, allrum och badrum.

Hus (comfort): kan ta upp till 6 personer. Dessa har 3 dubbelrum, kök, allrum och badrum. Detta hus har även en bastu.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Husafell. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Hotellbar
  • Uppvärmd pool (ev. säsongsöppen)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

311 Húsafell
311 Húsafell

Koordinater

Latitude: 64.6994
Longitude: -20.8700

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

  •  

Visa mer