Paketresor till Indonesien

Med Escapeaway kan du komma till Indonesien utan att behöva bekymra dig om vare sig transport eller hotell under din semester. Hos oss får du nämligen din semester i ett samlat paket som inkluderar både flyg till och från destinationen, hotell och eventuell bilhyra. När du bokar en paketresa genom Escapeaway är du dessutom täckt av vår resegaranti vilket ger en extra trygget före och under din semester.

När du bokar din resa till Indonesien kan du välja mellan en rad handplockade hotell som samtliga lever upp till en hög standard. Vi erbjuder nämligen enbart hotell där vi själv gärna skulle tillbringa vår semester. På samtliga ställen ligger fokus på trevliga och avkopplande omgivningar som visar Indonesien från sin bästa sida. Även när det gäller flyg så garanterar vi stor flexibilitet. Vi använder oss nämligen enbart av reguljärflyg vilket ger dig möjligheten att resa på just de dagar som passar dig själv bäst – även på ojämna dagar och tider. Du kan med andra ord rakt igenom anpassa din resa helt efter dina egna behov och önskemål.

Indonesien kallas världens största örike och ligger i Sydostasien. Speciellt Bali är en populär ö att åka till och många svenskar styr varje år kosan till denna indonesiska ö som bjuder på lyxiga hotell, läckra sandstränder och allt vad du i övrigt kan önska. Det är i allra högsta grad uppdukat för avkoppling och njutning på en lyxsemester till Bali. Därutöver har du i Indonesien regnskogar med all världens djurarter, kristallklart vatten som bjuder på många spännande snorkel- och dykupplevelser samt vulkaner och annan vacker natur som absolut är värd ett besök. Över huvud taget är Indonesien känt för sina fantastiska och lyxiga omgivningar, så om du är på utkik efter en semester där du inte vill sakna något så är Indonesien ett mycket bra alternativ.

Så hittar du en billig paketresa till Indonesien

På Escapeaway har vi bestämt att det ska vara lätt för dig att själv sätta samman din drömresa. Därför har vi på vår hemsida skapat en sökmotor där du kan knappa in dina specifika önskemål för din kommande semester. Därefter kommer sökmotorn att visa dig de resor som faller under dina sökkriterier. Här kan du även knappa in om du vill ha flyg och hotell eller enbart hotell. 

När du ska iväg till Indonesien så kan du påbörja din semester från flera favoritflygplatser: Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Därefter väljer du var du vill landa så din ankomstplats blir den bästa möjliga i förhållande till din fortsatta resa. Om du har lust att tillbringa din semester på det härliga Bali så är det Bali Denpasar Ngurah Rai International flygplatsen du ska boka din resa till. Du har även möjlighet att landa i den indonesiska huvudstaden Jakarta på flygplatsen Jakarta Soekarno-Hatta International. Härifrån har du många möjligheter till vidare förbindelser till andra destinationer i Indonesien. 

Med billiga paketresor till Indonesien från Escapeaway är du garanterad en semester i särklass. Du behöver inte bekymmra dig om något som helst annat än att bara koppla av och njuta av de fantastiska stränderna, naturupplevelserna och möjligheten till njutning och välbefinnande.

>> Läs om paketresor till Bali
>> Billiga resor till Indonesien

Karta över Indonesien

Populära hotell i Indonesien

Indonesien, Bali, Sanur
9,8
Fantastiskt
843 omdömen
  • Närmaste flygplats: 16 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Indonesien, Bali, Kuta
9,4
Fantastiskt
1857 omdömen
  • Närmaste flygplats: 12 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Indonesien, Bali, Sanur
9,0
Fantastiskt
925 omdömen
  • Närmaste flygplats: 15 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi