Lyxsemester Indonesien

Här hos Escapeaway har vi samlat en rad lyxresor til dig som gärna vill uppleva något utöver det vanliga när du är på semester. Alla våra hideaways är handplockade och våra hotell är noga utvalda, så du kan vara säker på att du får alt hjärtat behagar. En lyxresa ska vara något särskilt och unikt, så att du får en upplevelse du sent kommer att glömma. En sådan upplevelse får du garanterat om du väljer Indonesien som nästa semesterdestination.

Många sammankopplar Indonesien med exklusivitet och äkta lyx, och det finns det också goda grunder till. Här hittar du nämligen kritvita sandstränder, kristallklart hav och hotell i särklass. De hotell i Indonesien, som vi på Escapeaway erbjuder, är alla testade så att vi säkert kan erbjuda dig just det du letar efter. På ett av våra exklusiva hideaways får du en lyxsemester som garanterat lever upp till dina behov och önskemål.

Indonesien är världens största örike, och framförallt Bali och Gili-öarna är populära destinationer när svenskar ska åka iväg på semester. Om det är något som du garanterat hittar i Indonesien, och framförallt på en resa till Bali, är det spektakulära naturupplevelser med allt från djunglar till risfölt och vulkaner. Därutöver erbjuder ön lyxhotell, vackra sandstränder och läckra matupplevelser, så du semester kommer att innehålla precis allt du kan tänka dig. På Gili-öarna kan du likaså få upplevelser för livet, och de kommer vid din ankomst att mötas av palmer och vita sandstränder. Det råder en tropisk stämning på Gili-öarna, som du har svårt att hitta på någon annan plats.

Boka ett lyxhotell i Indonesien

I vår samling av lyxresor till Indonesien hittar du en rad lyxhotell, som utan tvekan kommer att leva upp till dina önskemål. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta och boka din kommande lyxresa - du skriver bara in dina önskemål i vår sökmotor, och så kommer en rad möjligheter att dyka upp. Vi sätter ihop en resa till dig, där du garanteras flexibilitet och ett riktigt bra pris - och naturligtvis massor av lyx. På detta sätt behöver du endast koncerera dig på att avslappning, semesterstämning och exklusivitet.

Flexibilitet och dina öskemål är det vi värderar högst vid våra lyxreosr. Därför kan du flyga från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn när du ska åka iväg på semester. Välj den flygplats som bäst passar dig. För att höja felxibilitetsnivån ytterligare, har vi valt att nyttja reguljärflyg, så att du kan åka precis på den dagen du vill, och stanna borta precis så länge du ösnkar. Om du gärna vill åka til populära Bali, är det lättast att flyga till Ngurah Rai International Airport, som är Balis flygplats. Den ligger söder om Denpasar stad, där du eventuellt kan starta din semester. Staden bjuder nämigen på ett hav av kulturella upplevelser, och det är perfekt att åka hit oavsett om du reser med vännerna eller med familjen.

Med en lyxresa med Escapeaway får du en semester i särklass, där du garanteras goda minnen som du kan njuta av flera år framöver.

>> Läs mer om lyxhtoell på Bali
>> Läs om paketresor till Indonesien

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Indonesien