Lyxsemester på Bali

Här på Escapeaway hittar du luxresor till Bali och lyxhotell i en klass för sig själv. Vi har nämligen handplockat en rad utvalda destinationer och hotell, så att du kan boka en lyxsemester som garanterat inte kommer att göra dig besviken. Det viktigaste för oss är att det inte ska vara besvärligt att boka en resa, istället ska du bara fokusera på avslappning och lugn och ro. Bali förknippar många med lyx, och lyx är också precis det du får om du planerar din kommande resa till denna indonesiska paradisö.

På Bali möts du av en öppensinnad och vänlig befolkning, och massr av sol så du har gott om möjligheter för att få en perfekt badsemester på de kritvita sandstränderna, kantade av höga, svajande palmer. Dock har Bali också ett rikt kulturliv att bjuda på, och du kan därför få det bästa av två världar när du besöker ön - och med våra särskilt utvalda lyxhotell kommer du att uppleva Bali från öns mest autentiska sidor.

På Bali hittar du både turistorter och nattklubbar, men också vulkaner och djunglar i storslagen atur. Under ditt besök måste du ta en tur till Hjärtat av Bali, det vill säga staden Ubud. Här hittar du lokala butiker, små caféer, och du kan lära dig mer om meditation och olika massageformer. Runt om staden kan du dessutom åka ut på tur till de lokala risfälten - och om apor inte skrämmer dig, är en tur till Monkey Forest också perfekt. Om du dessutom gärna vill uppleva något annat än de långa, vita sandstränderna på Bali, kan du överväga att ta en vandring till vulkanen Mount Batur på natten, och sedan njuta av den magiska soluppgången från vulkanens topp i gryningen.

Så hittar du det ideala lyxhotellet på Bali

På Bali hittar du all den lyx du kan drömma om. Dock kan det vara en utmaning att hitta helt rätt hotell, om du inte redan har står kännedom om destinationen. Därför har vi hjälp dig genom att utveckla en sökmotor på vår sida, där du snabbt och lätt kan skriva in dina önskemål, varpå sökmotorn presenterar en rad möjliga matchningar till dig. I denna lista kommer du säkert att hitta ett handplockat hideaways som lever upp till dina semesterdrömmar.

När du ska på semester till Bali, kan du välja att flyga från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. På Bali landar du på Ngurah Rai International Airport, som ligger söder om staden Denpasar (flygplatsen kallas också Denpasar Airport). Härifrån kan du välja olika transportmöjligheter till din slutgiltiga destination, där din lyxsemester kan börja.

Med en av våra lyxresor kan det inte gå fel, och vi har själva testat alla våra lyxhotell, så att vi kan vara säkra på att servicen och lyxen lever upp till våra förväntningar. Ett äkta hideaway ger en semester utöver det vanliga, och det är du garanterad på en av våra lyxresor.

>> Läs också om paketresor till Bali
>> Läs om lyxhotell i Indonesien

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Bali