Hideaways och boutique-hotell i Bali

Hideaways är det vi erbjuder dig som är lite mer kräsen och som tycker om att man har tänkt på alla detaljer utan att det för den skull behöver vara lyx. Ett Hideaways-hotell i Bali lever upp till en rad stränga krav från vår sida, som till exempel ett begränsat antal rum, särskilt bra läge och framför allt massor av charm och atmosfär. Boka ett Hideaway eller ett boutique-hotell i Bali när semestern ska ha lite extra krydda.

Vad är ett Hideaway?

Är du en livsnjutare? Är en säng inte bara något som är praktiskt att sova i när du är på semester? Då kan ett hideaway i Bali vara något för dig. Precis som resten av utbudet du hittar hos Escapeaway, så är samtliga hotell, villor och semesterlägenheter noga utvalda – ett hideaway är bara särskilt och extra omsorgsfullt handplockat.  

Utöver att ett hideaway ofta är ett charmerande och mindre hotell som är mycket uppskattat av sina (stam)gäster, så skiljer det sig dessutom från andra bra ställen genom att det har sin egen personlighet. Till exempel kan det vara familjeägt eller vara särklassigt beläget – det kan också vara något helt annat – till exempel ett boutique hotell. Inte ett hideaways är det andra likt, men de har det gemensamt, att de har något unikt att erbjuda.

Boka ett Hideaway-hotell separat eller boka en paketresa som inkluderar flyg till attraktiva priser online här på sidan, då får du samtidigt trygghet i form av resegarantin och paketreselagen. Varmt välkommen!

Resor till Indonesien

Läs mer om Indonesien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Indonesien här

Hideaways på Bali

 • Sanur
  3 hotell
  Sanur ligger beläget på Balis lugna östkust och är en perfekt resdestination för dig som reser med barn eller som bara vill ha en lugn och behaglig semesteratmosfär.
 • Ubud
  3 hotell
  Ubud kan bäst beskrivas som Balis hjärta där det ligger i öns centrala del. Staden ligger omringad av vulkaner och djungel och är känt som ett konst- och kulturcenter. Är du intresserad av yoga och det holistiska, då har du kommit till rätt ställe.
 • Kuta
  1 hotell
  Kuta är den mest populära semesterorten på Bali och har under många år varit känd som öns surfparadis. På den 5 kilometer långa sandstranden vid staden finns det även rikliga möjligheter att bara njuta i sanden eller på en liggstol under palmerna ... vid det turkosblåa havet. Läs mer
 • Candidasa som ligger på östra Bali är en riktig pärla till semesterparadis. Stränderna här kan i och för sig inte mäta sig med de längre söderut, men i gengäld kan du här njuta av en mer fridfull och avslappnad atmosfär. Här finns dessutom fina ... förutsättningar för att snorkla och dyka. Läs mer