Vingårdssemester

Vingårdar är som gjorda för att vara en del av Escapeaway. Dessa pärlor ligger oftast  ostört ute på landet omgivna av ett hisnande landskap - långt borta från städernas hektiska puls och stress. Boka en härlig vingårdssemester idag och du kan se fram emot en trevlig, spännande och aktiv semester i Sydeuropa!

Det har skett en förändring, till det positiva och idag sysslar många vingårdar med så mycket mer än enbart produktion av vin. De vingårdar vi har i vårt program är oftast små, med få rum eller lägenheter (ibland både ock) och rustika både utvändigt som invändigt. Gemensamt för dem alla är den lantliga charmen och de underbara omgivningarna med vinrankor som trängs inpå husknuten.

En vingårdssemester kan alltså innebära att du bor i ett rum, oftast med frukost inkluderat, eller i en lägenhet där du själv kan kocka till något gott att äta. Sist, men inte minst så kan du på en vingård uppleva det lokala livet och gårdsägarnas vardag när du reser med Escapeaway eftersom vingårdarna i vårt program i regel fortfarande (och med stolthet) producerar vin eller olivolja vars framställning du  kan följa steg för steg.

Här kan du läsa mer om:

Behöver vi nämna att det är starkt vanebildande att tillbringa semestern på en vingård? Våra vingårdssemestrar bildar en bra utgångspunkt för många trevliga utflykter i närområdet. Böljande kullar och olivlundar skapar den perfekta inramningen till en picknick i det gröna. 

>> Läs även om agriturismo i Italien här
>> Läs även om finca i Spanien här

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller