Villa

Att bo i en villa under din semester betyder som regel att du har lite mer utrymme att bre ut dig över - semestervillor finns i alla storlekar och typer och är en populär form av inkvartering när man är en stor familj som reser tillsammans.

Det är naturligtvis för att större familjer föredrar att bo under samma tak där man tillsammans kan stå i köket och laga mat, koppla av vid poolen eller syssla med någon annan gemensam aktivitet. Semestervillorna i länder som Spanien och Italien har på senare år blivit mer och mer populära framför allt i samband med generationsboende på semestern men även bland större sammansatta familjer med dina, mina och våra barn. Du kan läsa mer om varje enskild villa när du söker din resa här hos Escapeaway.

Som redan indikerat finns det villor i många varierande stilar. Många villor ligger separat helt för sig själva utan några grannar i närheten, medan andra ligger som en del av en hotellresort med olika gemensamma faciliteter som man kan utnyttja. OBS: Många villor till exempel i Thailand har inget eget kök där du själv kan laga din mat.

Oavsett om du planerar en semester i Europa eller gärna vill boka en villa på någon annan kontinent i världen så hänvisar vi till beskrivningen av varje enskild villa och resort på vår hemsida.

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller