Spa & wellness

Spa och wellness… hur låter det i dina öron? "Välbefinnande för kropp och själ", kan detta tema översättas till på svenska. Det är få människor som inte frestas av ett tillskott av välbefinnande i dessa hektiska tider. Fler och fler gäster frågar efter möjligheten att rå om sin kropp och själ på sin semester. Därför kan du hos Escapeaway också hitta ett stort urval av hotell som erbjuder den ena eller andra formen för "balsam för själen". 

På en semester är tempot något lägre och därmed har du mer tid att spendera på dig själv och ditt välmående. Så varför inte kombinera det bästa av två världar? Hos Escapeaway har vi ett stort urval av olika hotell, resorter eller semesterbostäder som erbjuder en större eller mindre spa-upplevelse.

Några hotell är utpräglade spa-hotell med en stor meny för olika behandlingar, medan andra har en större eller mindre avdelning med skönhetsbehandlingar (det kan vara allt från bastu, massage, turkiskt bad eller jacuzzi). Du kan läsa mer under de enskilda hotellbeskrivelserna, som som erbjuds.

Något annat som är väldigt populärt nu för tiden är yoga och yogaresor. Det är både sunt och trendigt. Därför kan du också finna hotell hos Escapeaway där du antingen själv kan utöva yoga eller där det finns en instruktör som under din semester håller yoga-klasser, som du kan delta i. 

Välkommen till en semester med total relax!

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller