Perfekt läge

Location, location, location - vi  känner alla till det uttrycket. Men vad är egentligen ett perfekt läge? Vi på Escapeaway är eniga om att det är en mycket subjektiv bedömning och därmed väldigt personlig. Det förändrar dock inte det faktum att det finns hotell, lägenheter och villor som i våra ögon har det perfekta läget - och dessa speciella platser finns överallt, för det finns ett perfekt läge för alla typer av semestrar. Från sol- och badsemester vid kusten till shopping- och storstadssemester.

Ett perfekt läge kan också vara långt ute på landsbygden, alltså där du har den bästa utsikten över de böljande kullarna eller kanske över ett landskap som varierar i både form och färg. Kort och gott: En fröjd för ögat!

Det kan även vara en plats precis intill kusten - vid klipporna, vid stranden eller en liten hamn, där det lokala livet är en del av den helhetsupplevelsen. Alltså vyer du inte kan se dig mätt på...

Naturligtvis kan ett perfekt läge också vara i hjärtat av en storstad, där du bor med utsikt över ett mysigt torg eller stadens vackra hustak. Och där du har stadens härligheter när det gäller restauranger, shopping etc. precis utanför dörren eller åtminstone i bekväm närhet.

Gemensamt för alla dessa platser - oavsett läget - är att de sticker ut genom att ligga på adresser som omnämns positivt - om och om igen - både av oss och tidigare gäster.

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller