Sol- och badsemester - hotell nära stranden

Packa badkläderna och bege dig till stranden (kom ihåg solkräm och badlakan)! Om du letar efter ett hotell eller en semesterlägenhet i detta tema kan du alltid vara säker på att få svalka tårna i böljan den blå.

Hos Escapeaway har vi ett stort urval av hotell som ligger på gångavstånd från stranden (max. 1-1,5 km). Det kan vara sandstränder, stenstränder eller klippstränder, och hotellen kan både vara små lägenhetshotell, familjedrivna hotell eller stora resorts med många faciliteter. Vet du att du gärna vill bo nära stranden på din semester så se här nedan och utforska vårt stora urval av hotell som är perfekta för en riktig badsemester. Vi har hotell till din badsemester på alla de mest populära resmålen i Europa, från Kanarieöarna till den Turkiska kusten. Flyg med oss till Medelhavets klassiska ö-pärlor eller åk på en individuell kör-själv semester till Adriatiska havet eller den Italienska Rivieran - hos Escapeaway är det du som bestämmer.

Du bor nära en eller flera av områdets stränder och eftersom det inte finns en strand som är den andra lik kan du läsa närmare i beskrivningen under respektive hotell. En del hotell ligger nämligen nära sandstränder av den mer finkorniga typen medan andra ligger vid stränder med småsten eller rent av klippstränder. Varje strand har sin alldeles egna charm. På enstaka hotell finns det handduksservice, men utgå ifrån att du ska ha med dig egen badhandduk i bagaget – så är du på den säkra sidan. Notera att det under högsäsong kan finnas många badgäster vid stränderna - alla har ju behov av ett dopp: ) Så här kommer en rekommendation från oss: Kom tidigt och ha tålamod, om du blir tvungen att vänta lite när du ska betala och få en solstol och parasoll – Det är bara så det är under skolornas sommarlov, oavsett vart du reser...

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller