Mat och vin

Hos Escapeaway har vi ett motto: God mat och vin hör till en lyckad semester. Faktiskt talar vi svenskar mer om maten än vädret när vi kommer hem från en resa. Känner du inte själv igen dig? ”Jo, vi hade en fantastisk semester – vi fick så himla god mat”.

Man ska inte sticka under stol med det som blir serverat på tallriken, oavsett om det är på hotellet eller några av de lokala restauranger, du har satt dig till bords vid under din semester. Därför har vi hos Escapeaway tillåtet oss att skapa ett tema med fokus på just mat och vin.

Alltså där hotellets kök får extra beröm av de ätande gästerna, och där du kan förvänta god kvalitet i förhållande till priset. Det kan vara allt från lokala specialiteter till mer internationella rätter. De flesta hotell du finner i detta tema har oftast också ett fint urval av viner du kan välja mellan. 

Enstaka hotell arrangerar även temakvällar eller individuellt arrangerade middagar där smaklökarna kan njuta extra mycket. Läs mer om eventuella möjligheter på de enskilda hotellbeskrivelserna.