Bra och billigt

Letar du efter ett prisvärt hotell eller billig semesterlägenhet? Så titta närmare under detta tema som vi kallar ”Bra och billigt”, där du finner en samling med våra mest prisvärdiga semestrar. Som resten av urvalet hos Escapeaway är dessa hotell och semesterlägenheter också utvalda efter särskilda kriterier.

Pris och kvalitet hänger allt som oftast samman – det kan vi inte komma undan. Men det betyder inte att du ska gå på kompromiss med att komma på en härlig semester. För när du väljer ett hotell eller semesterlägenhet inom temat ”Bra och billigt”, så säkerställer du också att få mycket för semesterbudgeten, vilket inte är så dumt! Du ska bara inte förvänta dig någon form för lyx, ett stort urval av faciliteter eller den bästa placeringen...

Notera att Escapeaway inte har något inflytande på priserna ute på marknaden, varför t.ex. en paketresa inkl. flyg sammansatt med ett ”Bra och billigt”-hotell kan bli dyrare och dyrare, ju närmare på avresedatumet, då många flygbolag sätter priserna på sina säten och avgångar efter utbud och efterfrågan (kallad dynamisk prissättning). Därför en rekommendation från oss: Om du vill ha den billigaste möjliga resan, så boka i god tid och försök t.ex. att söka med avresa/hemresa mitt på veckan, istället för om helgen då priserna på flyg som regel är dyrare.

Läs mer