Bra och billigt - populära hotell till bra pris

Letar du efter ett prisvärt hotell eller en billig semesterlägenhet? Titta då närmare under det tema som vi kallar ”Bra och billigt”, här hittar du en sammanställning av våra mest prisvärda resor. Precis som resten av urvalet hos Escapeaway är dessa hotell och semesterlägenheter också utvalda efter särskilda kriterier.

Pris och kvalitet hänger allt som oftast samman – det kan vi inte komma undan. Men det betyder inte att du måste kompromissa med att komma iväg på en härlig semester. För när du väljer ett hotell eller semesterlägenhet inom temat ”Bra och billigt”, så säkerställer du också att få mycket för semesterbudgeten, vilket inte är så dumt! Förvänta dig inte något lyxhotell, ett stort urval av faciliteter eller det bästa läget.

Notera att Escapeaway inte har något inflytande på priserna ute på marknaden, varför till exempel en paketresa inklusive flyg sammansatt med ett ”Bra och billigt”-hotell kan bli dyrare och dyrare, ju närmare avresedatumet du kommer eftersom många flygbolag sätter priserna på sina säten och avgångar efter utbud och efterfrågan (kallad dynamisk prissättning). Därför en rekommendation från oss: Om du vill ha den billigaste möjliga resan, boka i god tid och försök t.ex. att söka med avresa/hemresa mitt i veckan, istället för på helgen då priserna på flyg som regel är dyrare.

Vårt resetema "Bra och billigt" betyder enbart att du får mycket hotell för pengarna. Här får du inte den ultimata lyxen och otaliga faciliteter, men i gengäld har hotellet ofta en informell atmosfär - något som fler och fler värdesätter.

De av våra hotell som utmärker sig genom att vara i den mer prisvänliga änden, kan vara allt från en spansk finca eller ett enklare hotell i Thailand till ett hotell i centrala London. Kort och gott, så är "billigt" inte alltid synonymt med att du behöver kompromissa med kvaliteten - du ska bara inte förvänta dig någon form av lyx eller en massa faciliteter.

>> Läs även om våra flexibla paketresor här
>> Läs om billiga semesterlägenheter här

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller