Hotell som är bra för vuxna

Hos Escapeaway finns det hotell för alla smaker, tillfällen och semesterbudgetar. Du kan även hitta hotell som passar bättre för olika typer av gäster, här ibland en vuxen publik. Det vill säga där faciliteter, läge och så vidare enligt vår mening passar bäst för ”alla oss” i mogen ålder. Det betyder inte att barn och familjer inte är välkomna men vi anser bara att hotellet passar bäst för en semester för dig som vuxen. 

Några av dessa hotell är faktiskt enbart för vuxna, medan andra är för alla åldrar, men med faciliteter och upplevelser som vi värderar passar bättre till en vuxen publik än till barnfamiljer. Om du uteslutande vill se "adults only hotel" (alltså hotell endast för vuxna), rekommenderar jag dig att titta under hotelltemat "adults only".

Då undrar du kanske varför vi har gjort ett tema som heter "bra för vuxna"? Jo, det är faktiskt för att vi på Escapeaway har många gäster som reser som vänner eller väninnor och inte nödvändigtvis vill bo på ett hotell med en nedre åldersgräns men heller inte på ett allt för barnvänligt hotell med kids club, barnpool och så vidare.

 

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller