Boutiquehotell

Vi har funderat mycket över vad det är som kännetecknar det vi kallar ett boutiquehotell. För det är många av våra hotell som beskriver sig själva som ett boutiquehotell, men det är inte alltid vi håller med om detta. Ett boutiquehotell ska vara något alldeles speciellt, och det är många saker som ska nå en alldeles speciell nivå för att omfattas av detta begrepp - så vad handlar det då om för oss?

På boutiquehotell handlar det för oss om "det lilla extra" och ett öga för detaljer. Det ska råda en unik atmosfär och intimitet, och inredningen ska vara ambitiös, utan att för den delen behöva vara lyxig eller pretentiös. Måste du vänta i kö för att ta emot nyckeln till ditt rum, eller blir du hänvisad till en skön plats där du kan slå dig ner med något gott och dricka medan du väntar? Det är de små sakerna som gör skillnad på ett boutiquehotell. Servicenivån ska givetvis vara av toppklass - den ska vara vänlig och personlig utan att vara påträngande. Atmosfären är ofta intim och hemtrevlig, och inredningen är både elegant, mysig och romantisk.

Boka ett av våra noga utvalda boutiquehotell i sökmotorn och prova själv hur det är att övernatta på ett alldeles speciellt hotell.

>> Läs även om våra mest lyxiga hotell här
>> Läs om vårt koncept "Hideaways" här

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller