All Inclusive-hotell

För många finns det inte något bättre än att till 100% kunna fokusera på att njuta av semestern. Därför är All Inclusive populärt bland par i alla åldrar och inte minst bland barnfamiljer och de finns på de flesta destinationerna. Boka de bästa All Inclusive hotellen hos Escapeaway idag!

Det är lätt, enkelt och överskådligt när semestern inkluderar All Inclusive, för då är alla dagens måltider på plats redan hemifrån, inklusive snacks, drycker med mera, och det finns något för alla smaker. På så sätt kan du koncentrera dig på att enbart njuta av semestern!

Sök efter resor med All Inclucive i sökmotorn eller läs mer om möjligheterna i de enskilda hotellbeskrivningarna (eftersom All Inclusive-konceptet kan variera från hotell till hotell).

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller

Semester med All Inclusive - populärt som aldrig förr

De mest populära länderna att tillbringa en semester med All Inclusive i är som regel de länder som har ett stort antal säsongsturister som Spanien, Portugal, Turkiet, Egypten, Thailand och Bulgarien. Men denna typ av koncepthotell finns i stort sett över hela världen numera. De största resmålen hos Escapeaway där gästerna väljer ett hotell med All Inclusive är Mallorca i Spanien, Alanya i Turkiet, Algarve i Portugal och på Kreta i Grekland.

>> All Inclusive hotell på Mallorca
>> Se utbudet av hotell med All Inclusive i Alanya 
>> All Inclusive-hotell i Algarve
>> Hitta ditt All Inclusive hotell på Kreta

Mat för alla typer av smaklökar

All Inclusive är perfekt för den som reser ensam, för par och för hela familjer eller grupper av vänner som är på semester tillsammans. Då slipper du nämligen tillbringa timmar med att leta efter bra restauranger. Det är redan ordnat - och det innebär inte att utbudet av mat är begränsat. Det finns ofta möjlighet till mat för allas smaker på en All Inclusive-semester. 

All Inclusive-semester = mest för pengarna

All Inclusive ger dig mest för din semesterbudget, och eftersom allt är betalt i förväg behöver du inte bekymra dig om oförutsedda utgifter - allt är ju inkluderat. Och med All Inclusive har man som regel även tagit höjd för detaljer som drinkar vid poolen och underhållning på kvällen. 

Måltiderna serveras oftast som buffé och dryckesvarorna kan vara lokalt producerade. Aktuellt program med innehåll och serveringstider lämnas ut vid ankomsten till ditt hotell. Kvaliteten och urvalet på All Inclusive kan variera från hotell till hotell, men som utgångspunkt kommer den bestå av internationella rätter i kombination med olika lokala specialiteter.

Dessutom kan det i många fall även löna sig för dig att boka All Inclusive, eftersom priset ofta är mycket konkurrenskraftigt och du slipper att överraskas av oförutsedda utgifter för mat och dryck under semestern. All Inclusive-konceptet fastläggs lokalt på hotellet och kan ändras under säsongens lopp.

Kryssning, hotell eller semesterlägenhet?

Konceptet med All Inclusive har på allvar vunnit mark, inte bara i Europa och USA, utan i hela världen. De flesta hotell som erbjuder All Inclusive, har upptäckt att även om maten är inkluderad i resans pris så måste kvaliteten vara förnuftig. I dag hittar du inte enbart All Inclusive-konceptet på hotell, utan även på till exempel kryssningar och "skiresorts", även om det fortfarande mest används på sol- och baddestinationer.

Paketresa eller enbart hotell?

Res precis som du vill, vi erbjuder alltid valfri reslängd och det gäller oavsett om du väljer att boka en paketresa inklusive flyg och hotellvistelse, eller om du själv vill arrangera din transport och enbart boka ditt All-Inclusive hotell genom oss. I sökmotorn kan du jämföra priser på alla resor och här kan du även välja till hyrbil eller transfer till din paketresa.

De mest populära resmålen med All Inclusive

Du hittar all inclusive på nästan alla destinationer, men konceptet är helt klart mest utbrett i länder som Portugal, Turkiet, Spanien och Cypern. De mest populära resmålen är Alanya i Turkiet, Alcudia på Mallorca och Algarvekusten i Portugal.

All Inclusive-hotellen erbjuder sina gäster en avkopplande vistelse där allt "krångel" är undanröjt i förväg så de besökande kan fokusera på att njuta av semestern. All inclusive betyder nämligen att allt ända från morgonkaffet till T-bone-steken är inkluderat i priset - så man slipper plocka fram plånboken varje gång man vänder på huvudet. Det varierar naturligtvis vilken typ av mat och dryck som ingår i priset på de olika hotellen och inte minst vilken kvalitet den håller. Läs mer under respektive hotellbeskrivning.

Weekend All Inclusive

Med All Inclusive slipper du allt krångel och samtidigt undviker du oförutsedda utgifter. Med All inclusive är det enkelt att resa bort på ett ekonomiskt och praktiskt sätt. Hotellen erbjuder All Inclusive både under längre semestrar och kortare weekendvistelser då man verkligen inte vill slösa tid på att själv leta efter restauranger och aktiviteter. Det har efter hand blivit många destinationer som erbjuder detta praktiska och avkopplande sätt att tillbringa sin semester på. Bland de mest populära resmålen hittar du länder som Spanien och Egypten.

Exotisk All Inclusive

All inclusive är särskilt praktiskt på exotiska destinationer där infrastrukturen och offentliga transporter inte är lika välutvecklade. På dessa ställen är det ett nöje att man tillhandahåller transport och annat som kan vara både svårt, dyrt och tidskrävande att själv arrangera. Kom ihåg att hotellen känner området och vet vad som är värt att lägga tid på och kan ordna priser som du själv som turist inte kan få - på så sätt får du mer för pengarna och du går inte miste om några sevärdheter.

>> Läs även om våra lyxhotell
>> Eller hyr en semestervilla om ni är många