Adults only-hotell

Låt tvåsamheten blomstra eller ta din bästa vän eller väninna med på en semester för vuxna. I dagligt tal kallas dessa hotell också för "Adults Only". Denna reseform blir bara mer och mer populär, och därför kan du också se ett större urval av hotell som endast är för vuxna hos Escapeaway. 

Den nedre åldersgränsen ligger oftast på 14, 16 eller 18 år, och det innebär att hotellet har fokuserat sin service och sina faciliteter mer på en vuxen publik, som vill tillbringa en semester utan barn.

Adults only hotell kan vara kategoriserade med både 3, 4 och 5 stjärnor, och du kan läsa mycket mer om de enskilda hotellen och deras service när du söker efter din resa hos Escapeaway. Adults Only-hotell är perfekta för par eller vänpar som vill ha kvalitetstid och upplevelser i ett lugnt tempo, när vardagen för en stund är "parkerad" där hemma.

Adults only är ett hotelltema där man medvetet valt bort faciliteter som barnpool, barnmeny, bamseklubb och så vidare. I gengäld har de satsat extra mycket på sådant som den vuxna och mer mogna publiken efterfrågar.

Man ska göra det man är bäst på, och det gör hotellen som ligger under temat ”adults only”. Detta ska absolut inte uppfattas som någon diskriminering av till exempel barnfamiljer, utan detta är hotell som helt enkelt passar bättre för vuxna och ungdomar över 12, 14, 16 eller 18 år.

Escapeaway erbjuder adults only hotell i alla kategorier - från en klassisk, spansk cortijo, till mer exklusiva resorts och boutiquehotell. Vi hoppas att du hittar inspiration i listan nedan, och vi önskar dig en trevlig resa. 

>> Se även hotelltemat "Bra till vuxna"

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller