Lyxsemester på Santorini

Med en lyxresa med Escapeaway, kan du vara säker på att du får en semester som du sent kommer att glömma. Inget saknas, och dina behov och önskemål står i centrum. Våra handplockade lyxhotell är alla utvalda med bakgrund av deras unika läge, och deras autentiska stämning. Det kan vara svårt att välja hotell, om du inte i förväg känner till området du reser till, och därför är vår lista över lyxresor och lyxhotell absolut en stor hjälp till dig som önskar dig en semester i särklass.

Den grekiska pärlan Santorini ligger i det Egeiska havet, och här får du lyx för alla pengar! Våra lyxhotell visar Santorini från sina bästa sidor, och här är servicenivån hög. Vill du gärna uppleva Santorini när den är som bäst, bör du därför överväga att boa en av våra lyxresor här på Escapeaway.

Santorini bjuder in till lugn och ro, så om du vill fylla din semester med just det, är området helt klart något för dig. Du har möjighet att ge dig ut för att segla, snorkla, ta promenader och se storslagen natur med massor av vulkaner. Det är dessutom perfekt att hyra en bil och själv köra runt på ön, där du har stora möjligheter för att uppleva små, trevliga avkrokar på ön, som du annars hade missat. Du kan stanna i staden Mesa Gonia, som år 1956 låg i ruiner, efter ett stort jordskalv, och här komemr du alltså nära öns historia. Red Beach är också värd ett besök, och stället är ytterst spektakulärt med sin röda sand. Om du tycker om läcker grekisk mat, kommer du garanterat inte att bli besviken på Taverna Sellada, som ligger uppe i stan. Sist men inte minst bör du ta vägen förbi Santorinis Open Air-biograf, där du kan njuta av en film med dina medresenärer under nattens stjärnhimmel.

Hitta ett lyxhotell på Santorini

Santorini är en av de mest populära grekiska öarna, och det är lätt att förstå om man varit där. Om du vill ha ut det bästa av din semester på Santorini, ska du boka ett av våra lyxhotell, där du får exklusivitet och lyx hela vägen igenom. Vi har handplockat våra lyxhotell, vilket är din garanti för en semester som inte gör dig besviken.

När du reser till Santorini kan du välja att flyga från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Vi på Escapeaway flyger dessutom med regulgärflyg vilket betyder ännu mer flexibilitet då du kan resa precis det datum du vill. På Santorini landar du på Santorini flygplats, som ligger på den östra sidan av ön. Härifrån kan du enkelt och snabbt ta dig vidare med andra transportmöjligheter till din slutgiltiga destination.

Med vår sökmotor har vi gjort det väldigt enkelt för dig att boka din kommande lyxresa till Santorini. I sökmotorn skriver du endast in dina önskemål till din semester, så dyker en rad möjligheter upp på skärmen. Därefter är det helt upp till dig att välja den semester som matchar dina preferenser bäst. Hor oss får du en samlad lösning, så att du inte behöver oroa dig om förvirrande hotell- eller flygbokningar - vi står för hela paketet.

>> Läs om paketresor till Rhodos
>> Läs om lyxresor till Grekland

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Santorini