Lyxsemester Rhodos

Är du på jakt efter en lyxresa till Rhodos? Här hos Escapeaway hittar du handplockade och nog utvalda destinationer och lyxhotell, där du garanterat får en semester i särklass. Våra hideaways är alla platser som ligger placerade i de bästa och mest autentiska omgivningarna, så att du får mest möjligt ut av din destination. Vi har "testat" alla platser, så att vi är helt säkra på att de lever upp till samtliga krav vi har om ett äkta hideaway. Du kan därför vara ganska säker på, att det inte saknas något när du bokar din lyxresa genom oss. 

När du vill njuta av en lyxsemester, är Rhodos ett perfekt val. Den grekiska ön lockar varje år många turister, och flera kommer tillbaka år efter år till den grekiska pärlan. Det är lätta att förstå varför, om du en gång besökt Rhodos, för här kommer du nära den grekiska historian och kulturen, du kan bada i kristallklart hav, slappna av på kritvita stränder och njuta av grekiska specialiteter när de är som bäst. Med ett lyxhotell från Escapeaway får du ännu mer ut av din semester. Här bor du i lyxiga omgivningar, där servicen är på topp och dina önskemål är i fokus.

På din semeter på Rhodos ska du inte missa att besöka Fjärilsdalen, som bjuder på en unik naturupplevelse. Dalen ligger på öns västkust - det är cirka 25 km från Rhodos stad till dalen. Fjärilsdalen är en populär turistattraktion, och liknande upplevelser hittar du inte på många andra platser i världen. Efter besöket hos fjärilarna, kan du med fördel njuta av en läcker måltid mat på en av restaurangerna i en av de omkringliggande landsorterna. Här garanteras du en fantastisk smakupplevelse och det råder inga tvivel alls att du befinner dig i det grekiska köket. När du ska ta dig runt på Rhodos, är det optimalt om du har en hyrbil, så att du kan ta dig runt och uppleva Rhodos dolda pärlor utan att behöva tänka på offentlig transport. Du får då en mer autentisk upplevelse av ön, och massa minnen att ta med dig hem i bagaget. Rhodos har verkligen mycket att bjuda på, och du har alla möjligheter till att njuta av ön i ditt eget tempo.

Hitta ett lyxhotell på Rhodos

Rhodos har gott om lyxiga och exklusiva hotell, som bidrar till att göra din semester ännu mer minnesvärdig. Vill du gärna ha service av toppkvalitet, och allt hjärtat kan begära, bör du ta dig en närmare titt på vår lista över handplockade lyxhotell på Rhodos. Oavsett om du önskar att bo inne i själva Rhodos stad, eller om du vill hålla dig längre bort från turismen, där du har gott om plats för ro och avslappning, har vi utan tvekan ett hotell som matchar dina preferenser.

Det är inte alltid lätt att hitta det perfekta hotellet i ett område, som du på förhand kanske inte känner till. Det är vi medvetna om på Escapeaway, och därför har vi valt att göra det så enkelt som möjligt för dig, så att du utan beskymmer kan hitta ditt drömhotell. Med hjälp av vår sökmotor kan du på ingen tid alls hitta din kommande lyxresa. Du skriver bara in dina önskemål om din kommande semester, och så ger sökmotorn dig därefter en rad möjligheter som du kan välja mellan och därefter boka en billig paketresa till Rhodos.

Flexibilitet är ett av nyckelorden hos oss, och därför kan du också välja att flyga från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenham när du ska till Rhodos. På Rhodos landar du på Rhodos flygplats som ligger 14 km sydväst om Rhodos stad.

>> Se också alla lyxhotell på Kreta
>> Läs mer om lyxresor till Grekland

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Rhodos

Populära hotell på Rhodos

Grekland, Grekiska Öar, Rhodos, Kiotari
  • Närmaste flygplats: 56 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Grekland, Grekiska Öar, Rhodos, Ixia
  • Närmaste flygplats: 11 km
  • Närmaste strand: ca. 200 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Grekland, Grekiska Öar, Rhodos, Kalithea
  • Närmaste flygplats: 18 km
  • Närmaste strand: ca. 150 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)