Paketresor till Grekland

I Grekland går det hela upp i en högre enhet - ett härligt soligt klimat, underbara badstränder, intressanta sevärdheter och vacker natur. För tusentals svenskar, har mötet med det grekiska klimatet varit en av deras bästa semesterupplevelser, och det gäller oavsett om du besöker det grekiska fastlandet med huvudstaden Athen som naturlig fokuspunkt, eller om det är en av de mer kända öarna du besöker - vilka inkluderar solgudens ö Rhodis, klassikern Kreta, evigt gröna Korfu, vulkanön Santorini med dess vackra färger, samt Mykonos som är full av överraskningar. Och utöver sol, strand och härlig mat, bjuder Grekland på intressanta sevärdheter överallt - från civilisationens vagga, till Romarriket och våra dagars olympiska byggnader, olivlundar, kanaler och parker.

Allt detta kan du uppleva om du boka en paketresa till Grekland med Escapeaway. Våra paketresor innehåller både flyg och boende. På så sätt slipper du att själv leta efer den billigaste flygbiljetten till resan och kan i stället koncentrera dig på att välja just det av våra handplockade hotell som passar bäst för dina behov och önskemål. Vill du dessutom lätt kunna ta dig runt under din semester så kan du komplettera din paketresa med en billig hyrbil, som levereras av våra utvalda samarbetspartners. Att hyra en bil på en destination är absolut en favorit, då det ger dig ultimat frihet at göra precis det du har lust till. Escapeaway gäster är normalt nyfikna och undersökande, och vill gärna uppleva den lokala geografin - oberoende av den grekiska kollektivtrafiken.

Resan till Grekland föregår med reguljärflyg från antingen Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. På detta vis får de de lägsta priserna, den största flexibiliteten och den kortast bilfärden. Framme på din destination möter du den grekiska gästfriheten, ett läckert kök, vackra stränder och massor av sol. Allt inom ett flygavstånd på 4-5 timmar beroene på varifrån du flyger, och vart du sa. Har du inte möjlighet att hitta ett direktflyg, kommer du att visas alternativ med en mellanlandning - på sommaren flyger man till de grekiska öarna, däribland Chania och Heraklion på Kreta, Corfu International Airport, Diagoras på Rhosos och Thira på Santorini, från alla större flygplatser i Europa. 

Om du köper en paketresa till Grekland hos Escapeaway så kan du se fram emot en unik reseupplevelse som du inte kan få hos en traditionell resebyrå. Paketresorna har dessutom den fördelen att de är täckta av Resegarantifonden, som Escapeaway naturligtvis är en del av. De bästa priserna hittar du genom att söka efter din paketresa i sökmotorn överst här på sidan - så kopplar vi upp oss mot nätets största prisrobotar, och hittar det bästa paketet till dig. Trevlig resa!

>> Hitta ytterligare information om våra resor till Grekland med handplockade hotell och semesterbostäder

Läs mer om:

>> Paketresor till Kreta
>> Lyxsemester i Grekland
>> Lyxresor till Kreta

Karta över Grekland

Populära hotell i Grekland

Grekland, Grekiska Öar, Rhodos, Ixia
9,6
Fantastiskt
169 omdömen
  • Närmaste flygplats: 10 km
  • Närmaste strand: ca. 200 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Grekland, Halkidiki, Sane
9,6
Fantastiskt
274 omdömen
  • Närmaste flygplats: 73 km
  • Avstånd till havet: ca. 100 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Grekland, Grekiska Öar, Rhodos, Faliraki
9,3
Fantastiskt
1033 omdömen
  • Närmaste flygplats: 18 km
  • Närmaste strand: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)