Lyxsemester Mykonos

Här kan du läsa mer om en lyxsemester till Mykonos. Våta utvalda hideaways är alla speciella, trevliga, autentiska platser, som du inte hittar var som helst. Här är lyx, välbefinnande och exklusivitet i centrum, och du garanteras därför en semester där absolut ingenting saknas. OM du är en sådan lyxsresa du är på jakt efter, bör du ta dig en titt på vårt stora urval. Här vill vi dessutom helt klart rekommendera Mykonos, som är en liten grekisk ö och en sann pärla som du inte får missa i det grekiska ö-havet.

Med en lyxsemester till Mykonos får du praktfulla sandstränder i långa led, lyxiga hotell och ett festligt nattliv, där du har möjligthet att smaka på färgstarka drinkar, och dansa natten lång. Du kommer garanterat inte ha tråkigt på Mykonos - varken på dagen eller natten. Med ett av våra lyxhotell, är du dessutom garanterad de bästa omgivningarna under ditt besök. Här är servicen på topp och dina behov står i centrum, så du kan få en semester som är skräddarsydd efter dina behov. Det är just så, vi tycker att en lyxsemester ska vara. 

På Mykonos kan du ta badbåten runt längs sydkusten, där du hittar öns bästa stränder. Här kommer du bland annat att komma förbi Paradise Beach, är du kan hyra solstolar och parasoll, om det är din önskan. På Paradise Beach hittar du också Paradise Club, som är en av de bästa nattklubbarna på Mykonos. Här kan du delta i Pool parties, Beach parties och njuta av cocktails hela natten. Du kan också ta vägen förbi Mykonos stad, där du kan komma nära den grekiska kulturen. Här finns dessutom många gallerior och butiker, där du kan stilla din shoppinglust. När du ska ta dig runt på Mykonos, är det perfekt att hyra en scooter. På detta sätt, kan du ta dig bort från de mest turistiga ställena och själv gå på upptäcktsfärd i de mer autentiska delarna av ön. Det är ofta så du får med dig de bästa minnena hem från semestern.

Så hittar du ett lyxhotell på Mykonos

Om du gärna vill åka till Mykonos på en lyxresa, och gärna vill göra det lätt för dig, ska du använda sökmotorn här på sidan. Där skriver du endast in dina önskemål inför din kommande semester, och så visar sökmotorn dig ett stort urval av lyxresor till Mykonos. Enklare än så blir det inte att boka sin kommande drömsemester.

Du kan flyga till Mykonos från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Vi nyttjar dessutom reguljärflyg, vilket innebär att du har möjligthet att resa precis när det passar dig - också på udda dagar och tidpunkter. Du har alltså stor flexibilitet med en lyxresa från Escapeaway.

Vår samling lyxhotell kommer att ge dig en semester på Mykonos, som du sent kommer att glömma. Upplev den grekiska ön från sin bästa sida, och bli förälskad från början till slut. Du är mittpunkt, och du kommer inte att sakna något när du boka lyxresan genom oss.

>> Läs om lyxresor till Kreta
>> Läs om paketresor till Grekland

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Mykonos