Resor till Kissamos

Vackra stränder, berg och en autentisk natur på den nordvästra sidan av Kreta omgärdar den lilla staden Kissamos, även känd som Kastelli. Här härskar en trevlig och lokal atmosfär med smågator som erbjuder tavernor, restauranger och små butiker.

Med enbart 3 900 invånare så är Kissamos absolut inte någon stor stad. Här bor du emellertid nära stranden och den vackra naturen bestående av berg och sagolika stränder. Staden är på intet sätt turistig och här är det oftast grekerna själva som tillbringar semestern.

Staden är framför allt beroende av den lokala vin- och olivoljeproduktionen vilken även erbjuder goda möjligheter till kulinariska upplevelser under din semester i Kissamos. Så om du är på jakt efter en destination med autentisk, grekisk atmosfär, lokalliv och mysiga grekiska tavernor så är Kissamos absolut värt ett besök. Om du väljer ett hotell i närheten eller i en av grannstäderna så är Kissamos en bra centralpunkt. Med sitt läge enbart 41 kilometer från Chania är Kissamos också ett bra mål för en dagsutflykt.

Resor till Grekland

Läs mer om Grekland och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Grekland här

Hotell i Kissamos