Hideaways och boutique-hotell i Kos

Hideaways är det vi erbjuder dig som är lite mer kräsen och som tycker om att man har tänkt på alla detaljer utan att det för den skull behöver vara lyx. Ett Hideaways-hotell i Kos lever upp till en rad stränga krav från vår sida, som till exempel ett begränsat antal rum, särskilt bra läge och framför allt massor av charm och atmosfär. Boka ett Hideaway eller ett boutique-hotell i Kos när semestern ska ha lite extra krydda.

Vad är ett Hideaway?

Är du en livsnjutare? Är en säng inte bara något som är praktiskt att sova i när du är på semester? Då kan ett hideaway i Kos vara något för dig. Precis som resten av utbudet du hittar hos Escapeaway, så är samtliga hotell, villor och semesterlägenheter noga utvalda – ett hideaway är bara särskilt och extra omsorgsfullt handplockat.  

Utöver att ett hideaway ofta är ett charmerande och mindre hotell som är mycket uppskattat av sina (stam)gäster, så skiljer det sig dessutom från andra bra ställen genom att det har sin egen personlighet. Till exempel kan det vara familjeägt eller vara särklassigt beläget – det kan också vara något helt annat – till exempel ett boutique hotell. Inte ett hideaways är det andra likt, men de har det gemensamt, att de har något unikt att erbjuda.

Boka ett Hideaway-hotell separat eller boka en paketresa som inkluderar flyg till attraktiva priser online här på sidan, då får du samtidigt trygghet i form av resegarantin och paketreselagen. Varmt välkommen!

Resor till Grekland

Läs mer om Grekland och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Grekland här

Hideaways i Kos

 • Kos stad
  3 hotell
  Staden Kos utgör den lilla öns bultande hjärta med det bästa restaurang- och nattlivet samt ett brett utbud av läckra badstränder inom gångavstånd från centrum. Du får dessutom rikliga möjligheter att krydda din resa med spännande sightseeing.
 • Marmari
  1 hotell
  Den kilometerlånga fina sandstranden vid Marmari inbjuder tillsamman med den lilla semesterortens fridfulla atmosfär till en avkopplande badsemester med familjen. Ska det hända lite mer så är det inte särskilt långt till staden Kos många erbjudanden.
 • Tigaki
  1 hotell
  Tigaki har en av de bästa stränderna på Kos som med sin mjuka sand och sitt långgrunda vatten är perfekt för en resa med familjen. Badorten har dessutom öns huvudstad med alla dess kulturella erbjudanden och sevärdheter inom nära räckhåll.
 • Kardamena är en välfungerande semesterort mitt på Kos sydkust. Här kan du njuta din semester på en av öns längsta badstränder som har något för alla i familjen. Vill du inte enbart slappa på stranden så kan du på en resa till Kardamena även ... bege dig ut på spännande utflykter. Läs mer
 • Kefalos ligger vid den vackra Kamari-bukten på den västra delen av Kos. Kanske tack vare det lite avsides läget har den lilla staden fortfarande en alldeles egen karaktär och en behagligt fridfull atmosfär som är perfekt för en avkopplande semester ... i det grekiska ö-havet. Läs mer
 • I Mastihari har man under generationer levt av fisket. Detta fiske säkrar färska råvaror till den lilla stadens trevliga tavernor. Numera är Mastihari dock också känt som en populär semesterort som med sin flotta, långa sandstrand är perfekt ... för en avkopplande badsemester. Läs mer