Resor till Sane

Sane ligger i norra Grekland på den av Halkidikis tre landtungor som ligger längst västerut och heter Kassandra. Halkidiki har på grund av sin speciella form med "De Tre Fingrarna" en förhållandevis lång kustlinje som bland semesterresenärer framför allt är känd för sina många härliga badstränder. Det gäller även för landtungan Kassandra där Sane ligger vid kusten. Här kan du njuta av semestern vid det Egeiska havets azurblåa vatten på kilometerlånga "Blå Flagg" stränder med kristallklart långgrunt vatten.

Utöver den familjevänliga stranden ut mot det Egeiska havet så är fördelen med att välja Sane, som ofta även stavas Sani, att staden liksom resten av Kassandra-halvön är välutvecklad när det gäller turistfaciliteter med aktivitetsmöjligheter för alla generationer. Sane har faktiskt nästan blivit synonymt med den välkända Sani resort, som naturligtvis också finns med i programmet här hos Escapeaway.

Resten av Sane utgörs till stor del av ett skogbevuxet, utbrett villakvarter där det bland de höga tallarna och olivlundarna gömmer sig massor av semesterbostäder och mindre hotell. Oavsett var i Sane du bor kan du njuta av den närmsta, underbara stranden och stämningen i den sofistikerade marinan och du har dessutom en bra utgångspunkt för att utforska resten av halvön.

Den lokala stranden är oemotståndlig men bara en av många underbara "Blå Flagg" stränder på Kassandra. Dessa stränder och de gamla, små städerna och byarna innanför kusten är det helt klart också värt att besöka. I en stad som Kassandrino en och en halv timmes körning bort som är känd för sin produktion av honung kan du till exempel uppleva ett mer autentiskt grekiskt vardagsliv än i Sane. Framför allt marknaden på tisdagar är en upplevelse värd utflykten.

Hitta din resa till Sane här

Boka din resa till Sane i sökmotorn här på sidan. Där hittar du alla hotell och semesterbostäder som vi redan handplockat åt dig i Sane. Du kan antingen nöja dig med att bara boka själva hotellvistelsen eller en paketresa som även inkluderar flygresa och transport tur/retur från flygplatsen. Det är bara omkring en timmes körning från flygplatsen i Thessaloniki till Sane. Du kan naturligtvis även välja att boka en hyrbil som står redo åt dig när du ankommer till flygplatsen om du vill kunna åka på utflykter på egen hand. En paketresa är naturligtvis täckt av resegaranti. Så fungerar en semester med Escapeaway.

Resor till Grekland

Läs mer om Grekland och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Grekland här

Hotell i Cap Sani

Populära hotell i Cap Sani

Grekland, Halkidiki, Cap Sani
9,9
Fantastiskt
238 omdömen
  • Närmaste flygplats: 74 km
  • Närmaste strand: ca. 1.9 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Grekland, Halkidiki, Cap Sani
10,0
Fantastiskt
25 omdömen
  • Närmaste flygplats: 72 km
  • Avstånd till havet: ca. 10 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Grekland, Halkidiki, Cap Sani
9,7
Fantastiskt
170 omdömen
  • Närmaste flygplats: 73 km
  • Avstånd till havet: ca. 100 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)