Sista minuten-resor till Frankrike

Frankrike är kärlekens land med allt från det trevliga låglandet till det romantiska höglandet. Frankrike är ett land som har allt från snöklädda bergstoppar till lugna slätter, stormpinade klippor och varma sandstränder. Besök Frankrike och kärlekens huvudstad Paris och bli nyförälskad. Med sevärdheter som Louvren, Eiffeltornet, Champs-Élysées, Notre Dame och många andra, oavsett vilket så kommer besöket inte att bli långtråkigt. Vill du ha en mer aktiv semester i pisterna så har Frankrike några av världens bästa som till exempel Alpe D'huez. Är det snarare sandstränder och avkoppling du söker på din semester ska du besöka staden Nice. Lokaliserad i landets sydöstra hörn med kustlinje ut mot Medelhavet så är staden ett fantastiskt ställe för att veckla ut din handduk i sanden och lapa sol. Oavsett var i Frankrike du väljer att resa till så är det en god idé att ta med en fransk parlör och ännu bättre att lära några franska glosor. Även om fransmännen är på väg att bli bättre så släpar de fortfarande efter när det gäller främmande språk så det är långt ifrån alla fransmän som kan förstå eller prata engelska.

Hitta din sista minuten-resa till Frankrike i resesökmotorn hos Escapeaway. Vi jämför priser på sista minuten resor till Frankrike från samtliga flygbolag och hotell i databasen.

Du kan även läsa mycket mer om alla resor till Frankrike och få inspiration till din semester. I vår guide om resor i Frankrike skriver vi bl.a. om sevärdheterna, kulturen, maten och mycket annat.

>> Se priser på resor till Frankrike

 

Last minute restpladser Frankrig

Foto: Hos Escapeaway hittar du många charmiga hotell i mindre franska städer och byar

Sista minuten-resor till Frankrike erbjuds huvudsakligast av de vi känner som charterbolag, men även andra typer av resebyråer och sökmotorer för resor erbjuder resor till nedsatt pris. Du kan t.ex. hitta sista minuten-resor när ett flygbolag har många lediga platser och kombinera det med ett billigt hotell.

För att hitta din resa till Frankrike knappar du bara in dina önskemål i rese-sökmotorn, och kom ihåg att du alltid kan söka på datum, avreseflygplats, resebolag, resmål, antal personer och mycket mera. Detta ger dig en mycket mer exakt överblick över sista minuten-resorna till Frankrike. Hittar du en resa som du vill köpa eller vill du ha mer information så behöver du bara klicka på "fortsätt".

Begreppet sista minuten resor omfattar många reseformer och du kan köpa resor med erbjudanden på både kryssningar, rundresor, safariresor och många fler. En av de mest populära reseformerna i Frankrike är All Inclusive, och numera kan du hitta riktigt många sista minuten-resor till Frankrike som inkluderar detta  koncept. All Inclusive betyder att du på din semester har samtliga måltider och drycker inkluderade, men du kan under varje resa i sökmotorn läsa mer om vad priset inkluderar. Kom ihåg att alltid försäkra dig om huruvida sista minuten resan är ospecificerad eller specificerad så du vet hotellets namn före avresa!

Du kan hitta ytterligare information om resor till Frankrike och landets olika regioner här hos Escapeaway. Det är dessutom alltid en god ide att besöka turistkontoret som gärna hjälper med goda råd och restips.

Karta över Frankrike

Populära hotell i Frankrike

Frankrike, Korsika, Porto-Vecchio
9,2
Fantastiskt
547 omdömen
  • Närmaste flygplats: 22 km
  • Avstånd till centrum: ca. 350 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Frankrike, Korsika, Propriano
9,3
Fantastiskt
305 omdömen
  • Närmaste flygplats: 60 km
  • Närmaste strand: ca. 50 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Frankrike, Sydfrankrike, Provence och Côte d'Azur, Cannes
8,9
Mycket bra
579 omdömen
  • Närmaste flygplats: 26 km
  • Närmaste strand: ca. 300 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)