Semester i Frankrike

Det är ingen tillfällighet att det finns ett uttryck kallat "frankofil", många resenärer faller nämligen så pladask för Frankrike att de är tvungna att komma tillbaka om och om igen, speciellt till klassiska destinationer som Nice, Paris, Languedoc och många flera. Boka din semester i Frankrike med Escapeaway i dag!

Frankrike blir, år efter år, korat som världens mest populära semesterdestination och det är inte förvånande. Miljoner besökare från hela världen kommer hit för att uppleva gastronomi av världsklass, ett vackert landskap med medeltidsslott och inte minst för att njuta av det soliga klimatet på stränderna vid den Franska Rivieran.

Semester i Frankrike bjuder på en lång rad aktiviteter med till exempel några av världens bästa skidspår i Alperna och Pyrenéerna som under sommaren på motsvarande sätt är populära destinationer för vandrare. Det är inte bara den vackra franska naturen som gjort landet till en semesterfavorit.

Det rika kulturarvet och det franska kökets många delikatesser samt landets berömda viner är minst lika avgörande när miljoner resenärer från hela världen väljer att semestra i Frankrike.

Huvudparten av Frankrikes besökare kommer från andra europeiska länder och bland dessa många svenskar som år efter år återvänder. Om du vill att din nästa semester i Frankrike ska vara en helt speciell upplevelse, då är våra charmerande små hotell ett bra val. Här får du nämligen en semester med äkta fransk atmosfär och personlig service som du säkert under många år kommer att tänka tillbaka på med glädje.

Så bokar du en semester i Frankrike

Använd dig av sökmotorn högst upp på sidan för att söka bland handplockade och noga utvalda hotell i Frankrike som samtliga fått topprecensioner. Kombinera hotellet med en billig flygbiljett med reguljärflyg från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn, komplettera eventuellt med en hyrbil och få det hela satt samman till en trygg och säker semester som är säkrad av Resegaranti. Enkelt och flexibelt - så fungerar en semester i Frankrike med Escapeaway.

>> Lär mer om alla våra resor till Frankrike 

>> Läs mer om resor till Paris här

>> Läs mer om semester

Karta över Frankrike

Populära hotell i Frankrike

Frankrike, Normandie, Deauville
  • Närmaste flygplats: 9 km
  • Närmaste strand: ca. 400 m
  • Pool
Frankrike, Sydfrankrike, Provence och Côte d'Azur, Marseille
  • Närmaste flygplats: 26 km
  • Närmaste strand: ca. 500 m
  • Pool
Frankrike, Sydfrankrike, Provence och Côte d'Azur, Nice
  • Närmaste flygplats: 8 km
  • Pool
  • Internet/Wi-Fi