Rundresor i Frankrike

Frankrike är ett av världens mest populära resmål,  sommar som vinter. Bara landets storlek betyder att semestermöjligheterna är otaliga: åk till exempel på en riktig badsemester vid Medelhavet i södra Frankrike; smaka på viner i Bordeaux och besök kulturhistoriska sevärdheter vart du än befinner dig. En rundresa är en möjlighet för att få ut  det mest möjliga av din semester i Frankrike.

Frankrike är så stort att det är omöjligt att se allt på endast en semester. Men väljer du att åka på en rundresa har du ändå goda möjligheter för att besöka flera regioner och uppleva många av Frankrikes fantastiska städer, landskap och sevärdheter.

En rundresa kan t.ex. vara en möjlighet att kombinera vinprovning i den centrala regionen Bourgogne med utforskning av fästningar och byggnadsverk från romartiden i södra Languedoc-Roussillon. Och inte att förglömma, uppleva fantastisk gastronomi i Provence.

En av kriterierna för en vällyckad semester i Frankrike är naturligtvis att du bor på hotell där du känner dig som hemma, och där servicen är på topp. Våra handplockade hotell i Frankrike är perfekta till en rundresa, där du kommer att uppleva det äkta Frankrike.

Läs mer om alla våra resor i Frankrike

>> Läs mer om bilrundresor