Minisemester i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Har du ett par semesterdagar över? Då är Provence-Alpes-Côte d'Azur det perfekta resmålet för en minisemester. Här ger vackra omgivningar, god mat och fantastiska viner perfekta förutsättningar för att helt komma ner i varv och slippa vardagens bekymmer.

Även om du på en minisemester i Provence-Alpes-Côte d'Azur inte har tid att ta dig runt till alla intressanta platser och sevärdheter, så ger några dagars semester ändå möjlighet till att uppleva den speciella sydfranska medelhavsatmosfären.

Vill du ha mest möjligt ut av din minisemester så är våra handplockade och lokalt förankrade hotell perfekta. Här bor du på hotell som vi personligen har valt ut bland annat på grund av deras vackra omgivningar, personliga service och inte minst deras trevliga, franska atmosfär.

En minsemester med Escapeaway kan du förslagsvis tillbringa på en vingård där du utöver att få en unik inblick i vinframställningen även kan utforska det franska kökets härligheter. Det finns dessutom alltid intressanta och spännande utflyktsmöjligheter oavsett vilken del av Provence-Alpes-Côte d'Azur du väljer att bo i. En minisemester med Escapeaway kan därför alltid bjuda på stora upplevelser.

Läs mer om våra resor tillProvence-Alpes-Côte d'Azur