Hideaways och boutique-hotell i Provence och Côte d'Azur

 

Hideaways i Provence och Côte d'Azur

 • Antibes - Juan Les Pins är två städer i en. Där Antibes står för det traditionella, historiska och eleganta är Juan-les-Pins den avslappnade och festliga. Sol, bad och glada dagar kommer prägla din semester här på Den Franska Rivieran.
 • Gästrecensioner 8,2
  Cannes
  3 hotell
  Filmfestival, champagne och fest – alltihop förenas i Cannes på Den Franska Rivieran. Kom hit och upplev atmosfären på de ståtliga hotellen ut till strandpromenaden eller nöj dig med att beskåda festligheterna från en solstol på stranden.
 • Gordes
  3 hotell
  Gordes är en av de mest besökta städerna i Luberon och anses vara en av Frankrikes vackraste landsbyar med sin placering på en solig klippa.
 • Les Baux-de-Provence ligger i Bouches-du-Rhône och är framförallt en turistattraktion - mer än en plats med faktiskt vardagsliv. Les Baux är dock en av de vackraste landsorterna i Frankrike, och har knappt 400 invånare.
 • Apt
  1 hotell
  Den lilla staden Apt ligger fint på sin höjd och blickar ut över det klassiska provensalska landskapet med lavendelfält och berg. Vi befinner oss centralt i Provence och den lilla staden är ytterst pittoresk med sin småstadskänsla och lokala atmosfär.
 • Avignon
  1 hotell
  En stoltare historia än den du får uppleva i Avignon är svår att överträffa. Den gamla Påvestaden bjuder på en vacker och intakt medeltida stadskärna helt omgiven av en ringmur. Kombinera stadens skönhet med det spännande vindistriktet Chateauneuf-du-Pape.