Hideaways och boutique-hotell i Provence och Côte d'Azur

 

Hideaways i Provence och Côte d'Azur

 • Antibes - Juan Les Pins är två städer i en. Där Antibes står för det traditionella, historiska och eleganta är Juan-les-Pins den avslappnade och festliga. Sol, bad och glada dagar kommer prägla din semester här på Den Franska Rivieran.
 • Gästrecensioner 8,4
  Cannes
  3 hotell
  Filmfestival, champagne och fest – alltihop förenas i Cannes på Den Franska Rivieran. Kom hit och upplev atmosfären på de ståtliga hotellen ut till strandpromenaden eller nöj dig med att beskåda festligheterna från en solstol på stranden.
 • Gordes
  3 hotell
  Gordes är en av de mest besökta städerna i Luberon och anses vara en av Frankrikes vackraste landsbyar med sin placering på en solig klippa.
 • Les Baux-de-Provence ligger i Bouches-du-Rhône och är framförallt en turistattraktion - mer än en plats med faktiskt vardagsliv. Les Baux är dock en av de vackraste landsorterna i Frankrike, och har knappt 400 invånare.
 • Den lilla och högt belägna staden Roquebrune-Cap-Martin har en äkta Côte d'Azur-stämning och en storslagen utsikt. Här kan du dyka ner i historien och utforska gammal arkitektur under din semester och så befinner du dig bara ett stenkast från ... det fashionabla Monaco. Läs mer
 • Saint-Tropez
  2 hotell
  Saint-Tropez, eller "Troppan" som det så fint heter i svensk folkmun har lockat festglada jet-sets i decennier. Men Saint-Tropez bjuder även på en trevlig stadskärna, härliga stränder och vikar som skapar ramen för en lyckad badsemester.