Hideaways och boutique-hotell i Provence och Côte d'Azur

 

Hideaways i Provence och Côte d'Azur

 • Gordes
  4 hotell
  Gordes är en av de mest besökta städerna i Luberon och anses vara en av Frankrikes vackraste landsbyar med sin placering på en solig klippa.
 • Antibes - Juan Les Pins är två städer i en. Där Antibes står för det traditionella, historiska och eleganta är Juan-les-Pins den avslappnade och festliga. Sol, bad och glada dagar kommer prägla din semester här på Den Franska Rivieran.
 • Gästrecensioner 8,5
  Cannes
  3 hotell
  Filmfestival, champagne och fest – alltihop förenas i Cannes på Den Franska Rivieran. Kom hit och upplev atmosfären på de ståtliga hotellen ut till strandpromenaden eller nöj dig med att beskåda festligheterna från en solstol på stranden.
 • Èze
  2 hotell
  Från den övre delen av Èze, som ligger uppe på toppen av en kulle, kan du njuta av en av de bästa utsikterna över Cote d’Azur. Gå på upptäcktsfärd längs de smala stenbelagda gatorna i denna sagolika stad eller koppla av på stranden vid foten av klippan.
 • Les Baux-de-Provence ligger i Bouches-du-Rhône och är framförallt en turistattraktion - mer än en plats med faktiskt vardagsliv. Les Baux är dock en av de vackraste landsorterna i Frankrike, och har knappt 400 invånare.
 • Gästrecensioner 9,3
  Nice
  2 hotell
  Nice storhet och skönhet gör att vi återvänder igen och igen. Den "lilla storstaden" bjuder på skön atmosfär i dess vackra centrum. Här kan du stilla ditt shoppingbehov, äta gott och ta på spännande utflykter på den Franska Rivieran.