Paketresor till Frankrike

Frankrike är på många sätt det idealiska resmålet, med ett behagligt klimat, härliga badstränder, spektakulära landskap och inte minst otaliga spännande aktiviteter och sevärdheter. Kort sagt nästan allt vad ditt resehjärta kan begära, och inte överraskande är Frankrike ett av världens mest populära resmål. Så, om vi ska undvika att nämna några av världens bästa vindistrikt, t.ex. dem i Languedoc-Roussillon, så kan vi ju istället nämna det böljande landskapet i Alsace, städernas stad Paris, Franska Rivieran med Nice, Cannes och St. Tropez, och skidåkning i världsklass i Alperna och Pyrenéerna.

Oavsett om du är intresserad av historia i Normandie, en storstadssemester i Paris, eller betagande ensamhet i Massif Centrale, så har Frankrike helt säkert ett hotell eller en semesterlägenhet som passar dig. Hos Escapeaway är vi noga med att inkvarteringen ska passa den skandinaviska besökaren, det vill säga, det ska vara stilrent, representera det lokala och ha ett bra läge. Det är vår mission, att hitta de bästa platserna till dig, så att du kan boka en paketresa med allt inkluderat - också ro i själen både före, under och efter resan.

Vare sig du besöker Frankrike för första gången eller om du återvänder år efter år, är en paketresa ofta det bästa och lättaste sättet att arrangera din semester på. Då är även din resa säkrad mot konkurs och du slipper även besväret med att hitta den bästa kombinationen av till exempel transport och inkvartering. När du beställer en paketresa till Frankrike hos Escapeaway så bor du på ett trevligt, handplockat lyxhotell som vi själva har besökt och godkänt. Utöver flygresan kan du dessutom utöka din paketresa med bilhyra vilket ofta är en fördel när du bor på våra gömställen, eller som vi kallar dem, hideaways.

Hur hittar jag en billig paketresa?

Du kan se alla våra utvalda hotell i Frankrike här nedan, och använda filtret på vänster sida, för att hitta helt rätt - eller använd kartan för att hitta det resmål som passar dig bäst. Använd sökmotorn på toppen av sidan för att skriva in dina valda resedatum, sedan söker vi bland alla flygbolag för att hitta rätt avgång för dig. Då vi också söker bland lågprisbolag, är du säker på att du hittar den billigaste paketresan här - utan besvär.

Vi söker på flygresor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, för att ge dig största möjliga flexibilitet. På detta sätt kan du själv sätta ihop en paketresa med flexibel reslängd, som passar ditt behov, oavsett om du önskar en minisemester i storstaden eller 10 dagar vid kusten. Kom ihåg: hyr du dessutom en hyrbil via oss, inkluderas denna också av ditt paket.

>> Läs mer om alla våra resor och resmål i Frankrike
>> Läs också om paketresor till Paris

Karta över Frankrike

Populära hotell i Frankrike

Frankrike, Sydfrankrike, Provence och Côte d'Azur, Marseille
8,6
Mycket bra
2454 omdömen
  • Närmaste flygplats: 26 km
  • Närmaste strand: ca. 500 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Frankrike, Normandie, Deauville
9,0
Fantastiskt
598 omdömen
  • Närmaste flygplats: 9 km
  • Närmaste strand: ca. 400 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Frankrike, Korsika, Porto-Vecchio
9,7
Fantastiskt
191 omdömen
  • Närmaste flygplats: 24 km
  • Närmaste strand: ca. 2.2 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)