Långtidsresor till Frankrig

En långtidssemester i Frankrike är en möjlighet till att skämma bort dig själv med gastronomiska upplevelser i världsklass, att resa genom bildsköna landskap med medeltida slott och vingårdar allt medan du njuter av det soliga klimatet.

Möjligheterna till en upplevelserik långtidsresa är nästan obegränsade i Frankrike som enbart i kraft av sin storlek erbjuder en otroligt omväxlande kultur och natur. En lång semester är därmed inte bara som gjord för dig som behöver koppla av ordentligt i vackra omgivningar. Den ger även möjlighet till att få extra mycket tid till att utforska Frankrikes berömda sevärdheter och hitta de små trevliga, ofördärvade ställen som turister normalt inte hittar.

Föredrar du storstadssemester så är Europas mest romantiska stad, Paris, naturligtvis inget man hoppar över, men du kan även använda en långtidssemester till att besöka vingårdar i Provence eller slappa på den Franska Rivieran.

Ska din långtidssemester i Frankrike vara en unik upplevelse så är Escapeaway' handplockade hotell helt rätt val. Se fram emot att uppleva äkta fransk atmosfär och en semester som du kommer tänka tillbaka på med glädje resten av ditt liv.

Läs mer om alla våra resor till Frankrike med unika hideaways

>> Läs mer om långtidsresor