Resor till Borgo

Borgo är en trevlig liten landsort som befinner sig cirka 15 kilometer söder om bastia. Staden med de små, snäva gatorna och höga husen, ligger högt på ett förberg, så här har du utsikt både över hav och inland - ja, på klara dagar kan du se hela vägen till de toskanska öarna, t.ex. Elba.

Långt de flesta reser dock inte till Borgo (eller U Borgo, som den heter på korsikanska) för de pittoreska gatorna eller utsikten från landsorten. Det är först och främst de 10 kilometer långa sandstränderna vid Lido de la Marana som lockar folk till platsen. Det stora strandområdet är naturskyddat och bjuder på många möjligheter att hitta en egen liten vik där du kan njuta av solen och havet.

Välkommen till Escapeway. Borgo är en destination på Korsika som vi för närvarande inte erbjuder resor till. Du kan därför anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att på så vid vara bland de första att få reda på när vi lanserar resor till Borgo och andra resmål i Frankrike. Hos Escapeway hittar du uteslutande en samling noga utvalda hotell med höga omdömen, och medan du väntar på att vi öppnar upp för försäljningen av resor till varna, kan du ju ta en titt på några av de andra resor vi erbjuder, t.ex. till:

>> Resor till Ajaccio

Boka billiga resor till Borgo online

Använd sökmotorn från Escapeaway när du ska hitta billiga resor till Borgo. Vi söker automatiskt efter de bästa semesterbostäder, semesterhus, semesterlägenheter och hotell i Borgo. Gemensamt för alla är att de ligger i topp när det gäller bra omdömen både från våra egna gäster och från gäster i andra länder. Samtidigt har och får du friheten att söka på valfria resdatum, valfri reslängd och nätets bästa priser på både flyg och inkvartering.

Vi har med andra ord gjort det mesta av arbetet åt dig - nu ska du bara bestämma när du vill resa till Borgo - och med vem. Det finns möjlighet att resa från bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamns flygplats. Sökmotorn jämför automatiskt de bästa priserna på flygbiljetter med både reguljärflyg och lågprisbolag och kombinerar dem med våra noga utvalda semesterbostäder i Borgo. Alla resans delar sätts därefter samman till en paketresa med resegaranti, på så sätt får du det bästa av två världar. Lägg till hyrbil eller transfer (transport tur/retur mellan flygplatsen och ditt hotell) i paketet för den bästa och mest flexibla upplevelsen när du ankommer till resmålet.

Trevlig resa!

Resor till Frankrike

Läs mer om Frankrike och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Frankrike här

Hotell i Borgo