Paketresor till Paris

Paris är den perfekta destinationen, oavsett som du reser ensam, med familjen eller tillsammans med din bättre hälft. Staden är full av liv och stämning, och det är därför också en av de platser som de flesta har på önskelistan över resmål att upptäcka. Om din semester ska gå mot den vackra franska huvudstaden Paris, kan du här hos HIdeaways hitta paketresor som tillåter dig att njuta av staden i fulla drag. Våra paketresor till Paris inkluderar allt du har behov av, när du ska åka iväg. Både flyg till och från destinationen, över övernattning på hotell eller i semeterbostad. Vill du gärna ha en hyrbil med i paketet, kan detta också arrangeras utan problem. Välker du att resa till Paris med en paketresa, kommer du också säkras av Resegarantin.

När du väljer att resa med en paketresa, arrangeras allt hemifrån, vilket ger dig en enkel och bekväm resa, då du inte behöver bekymra dig om något på plats. Våra paketresor är noga sammansatta, och du garanteras därför en hög kvalitet. Det ser du också på de hotell som du kan välja emellan, då de alla lever upp till en viss standard, och har fokus på att inkapsla den parisiska stämningen. För att göra din resa så flexibel som möjligt, har vi valt att flyga med reguljärflyg, vilket tillåter dig att resa när du vill - och hur länge du vill.

De flesta sammankopplar Paris med kärlek, och det är inte konstigt. Stadens stämning är helt unik, och det är en stad som alla bör uppleva minst en gång i livet. Alla som besöker staden, blir betagna av dess charm och atmosfär, och det är därför en plats, som många återkommer till, år efter år. Staden bjuder på massor av kultur, arkitektur, konst, shopping, vackra gator och självklart rikigt god fransk mat. Paris är en av de städer som är svår att uppleva på endast en dag, då det finns så många sevärdheter och vackra gator, som du bara inte får missa. Åk inte från staden förrän du har besökt Eiffeltornet - även om det är en turistfälla, är det en av de saker som du inte kan uppleva på någon annan plats. 

>> Se det spännande urvalet av resor till Paris i Frankrike med Escapeaway Resor

Hur hittar jag en billig paketresa?

Här hos Escapeaway är det enkelt att hitta den paketresa som bäst passar dig och dina önskemål. Det enda du behöver göra, är att skriva in dina önskemål och informationer i vår sökmotor, och på ett kick kommer du att få de bästa resultaten, som matchar din sökning på flyg och övernattning. Om du endast vill att resan ska vara så billig som möjligt, kan du alltid kontrollera vår lågpriskalender. När du reser till Paris, kan du flyga från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, och du landar på Aéroport Paris-Charles de Gaulle, som ligger cirka 30 kilometer från centrala Paris.

>> Se också våra populära lyxresor till Paris

Karta över Paris

Populära hotell i Paris

Frankrike, Île-de-France, Paris
8,7
Mycket bra
2729 omdömen
  • Närmaste flygplats: 5 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi
Frankrike, Île-de-France, Paris
8,4
Mycket bra
1524 omdömen
  • Närmaste flygplats: 5 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi
Frankrike, Île-de-France, Paris
8,3
Mycket bra
1952 omdömen
  • Närmaste flygplats: 6 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi